информация за събитието

Среща с работодатели - 14 и 17 декември 2015

  1. Търси отворени позиции в събитието
Rhode Island - Newport Tent Company

За работодателя:
Newport Tent Company е компания, която се занимава с оформлението на градински партита (сватби, балове и др.) – разпъване на шатри, подреждане на маси, столове и др. Работата е подходяща за момчета, тъй като се изисква физическа сила – вдига се тежко. Предполага много пътуване.

Местоположение:
Portsmouth, RI е малък град, включващ 5 острова - Aquidneck Island, Prudence Island, Patience Island, Hope Island and Hog Island. Градчето е центърът на ветроходството в САЩ – там заседава и управителното тяло на федерацията по ветроходство.  В близост е небезизвестният Newport, със забележителните си сгради, прекрасните ресторанти и отлични възможности за пазаруване.

Защо да работиш там:
- Ще имаш възможност да пътуваш из целия Rhode Island, Southern New England;
- Работодателят осигурява настаняване само срещу $70 на седмица;
- Имаш гарантирани 40 часа на седмица, като има възможност за overtime;

Забележителности:
Rhode Island е малък, но изключително красив щат, с безкрайни плажове и китни колониални градчета. Столицата, Providence, е дом на Brown University, на зеления Roger Williams Park, на Waterplace Park и Riverwalk с известната арт инсталация WaterFire. Близо е както до Бостън, така и до Ню Йорк, така че студентите, избрали да работят там, ще имат много възможности за пътуване в свободното си време.


Предстоящи събития

За да направим вашето преживяване на нашия сайт по-приятно и ползотворно, да изпращаме специални промоции и съобщения, според вашите интереси, ние ползваме бисквитки.


Можете да прочетете подробно описание на бисквитките, които ползваме и да прецените дали да се съгласите или да се откажете от тях. Второто няма да ограничи ползването на сайта ни, но ще прекрати възможността да бъдете информирани в рекламните канали за оферти към които бихте имали интерес.

иконка иконка
Обяви за сравнение
Сравни x Изчисти обявите