информация за събитието

Среща с работодатели - 26 януари Варна, 28 януари София.

 1. Търси отворени позиции в събитието
Rhode Island - Preservation Society


Отворени позиции от Rhode Island - Preservation Society Сравнете
 •   Housekeeper Preservation Society $ 10.00
  Местоположение:Newport, RI Място на срещата: Настаняване:Не Ниво на английски:Много добро Начални дати:27 май - 27 май Крайни дати:17 сеп - 30 сеп Бакшиши:Не
  Кратко описание: Почиства стаите и прилежащите територии, в т.ч. Прозорците. Особености: Осигурени 35 часа на седмица, с възможност за допълнителни часове.
 •   Special Events Attendant Preservation Society $ 10.00
  Местоположение:Newport, RI Място на срещата: Настаняване:Не Ниво на английски:Много добро Начални дати:27 май - 27 май Крайни дати:17 сеп - 30 сеп Бакшиши:Не
  Кратко описание: Грижи се за подредбата на мебелите на различни събития. Особености: Позицията изисква вдигане на тежко.
 •   Sales Associate Preservation Society $ 9.60
  Местоположение:Newport, RI Място на срещата: Настаняване:Не Ниво на английски:Отлично Начални дати:27 май - 27 май Крайни дати:17 сеп - 30 сеп Бакшиши:Не
  Кратко описание: Продава в магазин, съветва клиентите, борави с пари. Особености: Позицията предполага постоянен контакт с клиенти. Гарантирани са 40 часа на седмица, с възможност за допълнителни часове.

Предстоящи събития

За да направим вашето преживяване на нашия сайт по-приятно и ползотворно, да изпращаме специални промоции и съобщения, според вашите интереси, ние ползваме бисквитки.


Можете да прочетете подробно описание на бисквитките, които ползваме и да прецените дали да се съгласите или да се откажете от тях. Второто няма да ограничи ползването на сайта ни, но ще прекрати възможността да бъдете информирани в рекламните канали за оферти към които бихте имали интерес.

иконка иконка
Обяви за сравнение
Сравни x Изчисти обявите