информация за събитието

Job Fair 10-11 MARCH

 1. Търси отворени позиции в събитието
Spirit of Ethan Allen

За работодателя:
Spirit of Ethan Allen е луксозно круизно корабче, което прави ежедневни турове из красивото езеро Champlain. Гостите се наслаждават на прекрасната природа и гледки, както и на много вкусна храна и различни развлечения. На корабчето се провеждат и корпоративни срещи и събития, сватби и мн. други. Работодателят търси да наеме позитивни студенти, с много добър английски, които да помогнат на гостите да се радват на мястото, водата и свежия въздух.
 
Местоположение:
Burlington се намира в щата Вермонт, ограден е от планински вериги и е на езерото Champlain, едно от най-големите сладководни езера в САЩ
 
Защо да работиш там:
- Високо заплащане;
- Работодателят предлага настаняване;
- Безплатна храна по време на работа;
- Ще имаш много възможности за практикуване на различни спортове около езерото – разходки, колоездене, плуване и др.
Имай предвид, че работодателят е много взискателен при избора на служители!
 
Забележителности:
Бърлингтън е известен не само с прекрасната природа, която го заобикаля, но и с националния музей, концертите, които се организират често, както и с различни панаири на занаятите. След програмата си ще можеш да отидеш до Бостън, Ню Йорк или Портланд.


Отворени позиции от Spirit of Ethan Allen Сравнете
 •   Server Spirit of Ethan Allen $ 5.00
  Местоположение:Burlington, VT Място на срещата: Настаняване:$101.50 на седмица Ниво на английски:Отлично Начални дати:15 май - 20 юни Крайни дати:20 септ - 30 септ Бакшиши:Да
  Кратко описание: Сервитьор на луксозен круизен кораб, сервира храна и напитки, грижи се за чистотата на борда и др. Особености: Осигурени са минимум 40 работни часа седмично. Работи се на смени от 10-12 часа.
 •   Dishwasher/ Prep Cook Spirit of Ethan Allen $ 7.60
  Местоположение:Burlington, VT Място на срещата: Настаняване:$101.50 на седмица Ниво на английски:Отлично Начални дати:15 май - 20 юни Крайни дати:20 септ - 30 септ Бакшиши:Не
  Кратко описание: Позицията включва приготвяне на заготовки за храна, миене на чинии почистване на кухнята . Особености: Предишен опит в ресторант е предимство.
 •   Server Assistant Spirit of Ethan Allen $ 7.00
  Местоположение:Burlington, VT Място на срещата: Настаняване:$101.50 на седмица Ниво на английски:Отлично Начални дати:15 май - 20 юни Крайни дати:20 септ - 30 септ Бакшиши:Да
  Кратко описание: Помага на сервитьорите при взимане и сервиране на поръчки, почиства масите. Особености: Осигурени са минимум 40 работни часа седмично. Работи се на смени от 10-12 часа. Позицията предполага продължително стоене на крак.

Предстоящи събития

За да направим вашето преживяване на нашия сайт по-приятно и ползотворно, да изпращаме специални промоции и съобщения, според вашите интереси, ние ползваме бисквитки.


Можете да прочетете подробно описание на бисквитките, които ползваме и да прецените дали да се съгласите или да се откажете от тях. Второто няма да ограничи ползването на сайта ни, но ще прекрати възможността да бъдете информирани в рекламните канали за оферти към които бихте имали интерес.

иконка иконка
Обяви за сравнение
Сравни x Изчисти обявите