Usit Colours използва бисквитки, с цел подобряване на услугата на нашите уебстраници. Ако продължите да използвате онлайн услугите ни, приемаме че сте съгласни да получавате бисквитки от уебстраниците, собственост на компанията.

информация за събитието

Среща с работодатели - 27 февруари

 1. Търси отворени позиции в събитието
Splish Splash Water Park

За работодателя:
Splish Splash Water Park е най-голямата и вълнуваща семейна атракция на Long Island. Паркът е отворен през 1991 година и оттогава е удвоил размера си и е един от десетте най-добри водни парка в САЩ. В парка освен изключителните атракциони, има и много дървета – прекрасно място за почивка в летните жеги.
 
Местоположение:
Паркът се намира в източния край на Long Island, New York, на 1 часа от Ню Йорк.
 
Защо да работиш там:
- Ще имаш възможност да работиш директно с гостите на парка и да подобряваш английския си;
- Ще се срещнеш с хора от цял свят;
- Ще имаш възможност за допълнителни часове (overtime);
- Ню Йорк е едва на час път с обществен транспорт;
- Работодателят съдейства за намиране на настаняване;
- Много добро заплащане.
 
Забележителности:
Ще работиш само на час, час и половина път от Ню Йорк, където имаш неизчерпаеми възможности да прекараш добре свободното си време. Дали ще обикаляш музеи и забележителности, или ще изследваш кухнята, баровете и нощния живот – изборът е твой.


Отворени позиции от Splish Splash Water Park Сравнете
 •   Lifeguard (Special Facilities) Splish Splash Water Park $ 9.50
  Местоположение:Calverton, NY Място на срещата: Настаняване:$105 на седмица Ниво на английски:Отлично Начални дати:1 юни Крайни дати:7 септ Бакшиши:Не
  Кратко описание: Грижи се за безопасността на гостите на басейна и за спазването на установените правила. Грижи се за чистотата на басейна и прилежащите му територии. Особености: Добри комуникативни умения, наблюдателност. Позицията предполага работа с почистващи препарати и вдигане на тежки предмети. Стандартен тест за спасители се покрива на място.
 •   Food Service - Cooks Splish Splash Water Park $ 9.50
  Местоположение:Calverton, NY Място на срещата: Настаняване:$105 на седмица Ниво на английски:Отлично Начални дати:19 май - 22 май Крайни дати:7 септ Бакшиши:Не
  Кратко описание: Приготвя храна и напитки, сервира ги на гостите. Зарежда и подготвя продукти. Грижи се за чистотата на кухнята. Особености: Осигурени са минимум 35 работни часа седмично. Позицията предполага работа с хранителни продукти, кухненски уреди и приготвяне на храна.
 •   Maintenance/Pressure Washer Splish Splash Water Park $ 10.00
  Местоположение:Calverton, NY Място на срещата: Настаняване:$105 на седмица Ниво на английски:Добро Начални дати:15 май - 20 май Крайни дати:7 септ Бакшиши:Не
  Кратко описание: Подържа чистотата на басейна и прилежащите територии. Особености: Позицията предполага работа с почистващи препарати.
 •   Bathroom Attendant Splish Splash Water Park $ 10.00
  Местоположение:Calverton, NY Място на срещата: Настаняване:$105 на седмица Ниво на английски:Добро Начални дати:20 май - 22 май Крайни дати:7 септ Бакшиши:Не
  Кратко описание: Почистване на общите територии и тоалетните на парка. Особености: Позицията предполага работа с почистващи препарати и физическо натоварване.

Предстоящи събитияиконка иконка
Обяви за сравнение
Сравни x Изчисти обявите