информация за събитието

Виртуални интервюта - 12 - 14 март

 1. Търси отворени позиции в събитието
Valleyfair - a Cedar Fair Park

За работодателя:
Valleyfair е един от най-популярните увеселителни паркове в САЩ, разполагащ с 75 атракциона.

Местоположение:
Паркът е разположен в Shakopee, градче намиращо се в непосредствена близост до Минеаполис, щата Минесота. Shakopee и още няколко сателитни градчета, формират метрополита Minneapolis-Saint Paul, който е 16 по големина град в САЩ с население над 3 милиона души.

Защо да работиш там:
- Атрактивно  заплащане 
- Осигурено настаняване на много изгодна цена
- Безплатно ползване на всички атракциони в парка
- Безплатен транспорт до магазини
- Работодателят организира различни развлечения за служителите си – вечери, партита, кино


Отворени позиции от Valleyfair - a Cedar Fair Park Сравнете
 •   Ride Operator/ Park Services Valleyfair - a Cedar Fair Park $ 10.50
  Местоположение:Shakopee, MN Място на срещата: Настаняване:$45,6 на седмица Ниво на английски:Добро Начални дати:15 май - 10 юни Крайни дати:01 сеп - 30 сеп Бакшиши:Не
  Кратко описание: Проверява билетите на гостите при качването им на увеселителните влакчета, грижи се за безопасното функциониране и др. Особености: Осигурени са минимум 35 работни часа седмично. Позицията изисква добри комуникативни умения и концентрация.
 •   Lifeguard Valleyfair - a Cedar Fair Park $ 10.50
  Местоположение:Shakopee, MN Място на срещата: Настаняване:$45.6 на седмица Ниво на английски:Добро Начални дати:15 май - 10 юни Крайни дати:01 сеп - 30 сеп Бакшиши:Не
  Кратко описание: Грижи се за безопасността на гостите на басейна. Занимава се с поддръжката на басейна. Особености: Курсът за спасител се кара на място.

Предстоящи събития

За да направим вашето преживяване на нашия сайт по-приятно и ползотворно, да изпращаме специални промоции и съобщения, според вашите интереси, ние ползваме бисквитки.


Можете да прочетете подробно описание на бисквитките, които ползваме и да прецените дали да се съгласите или да се откажете от тях. Второто няма да ограничи ползването на сайта ни, но ще прекрати възможността да бъдете информирани в рекламните канали за оферти към които бихте имали интерес.

иконка иконка
Обяви за сравнение
Сравни x Изчисти обявите