Usit Colours използва бисквитки, с цел подобряване на услугата на нашите уебстраници. Ако продължите да използвате онлайн услугите ни, приемаме че сте съгласни да получавате бисквитки от уебстраниците, собственост на компанията.

информация за събитието

Среща с работодатели - 14 и 17 декември 2015

  1. Търси отворени позиции в събитието
Virginia Beach - Burger King at 2249 Upton Drive

За работодателя:
Burger King, създаден през 1954 г., е една от най-известните вериги ресторанти за бързо хранене в целия свят!

Местоположение:
Virginia Beach е разположен на Атлантическия океан и е част от залива Чесапийк. През лятото там се стичат хиляди туристи, за да се насладят на красивите плажове и топлата океанска вода. Намира се на 3 часа от Washington DC, на 1 час от Outer Banks и на 5 часа от Philadelphia.

Защо да работиш там:
- Динамична работа и добро заплащане;
- Ще можеш да практикуваш английският си език всеки ден!
- Работодателят организира различни културни мероприятия за студентите.;

Забележителности:
Регионът е изключително богат на история, на красиви плажове плажове и има невероятни гледки към океана. Вирджиния е и една от тринайсетте колонии, взели участие в американската революция и гражданска война. Посети Colonial Williamsburg или Historic Jamestown Settlement, за да усетите духа на Америка от 18 век. В близост е и Норфолк, най-голямата военна база в света.


Отворени позиции от Virginia Beach - Burger King at 2249 Upton Drive Сравнете
  •   Fast Food Worker (cook, server, cashier, etc.) Burger King at 2249 Upton Drive $ 7.25
    Местоположение:Virginia Beach, VA Място на срещата: Настаняване:Не Ниво на английски:Много добро Начални дати:01 май - 30 юни Крайни дати:20 авг - 30 сеп Бакшиши:Не
    Кратко описание: Взима поръчки, подготвя храната и напитките, работи на касата Особености: Осигурени минимум 35 работни часа на седмица. Не трябва да има големи, видими татуировки.

Предстоящи събитияиконка иконка
Обяви за сравнение
Сравни x Изчисти обявите