Usit Colours използва бисквитки, с цел подобряване на услугата на нашите уебстраници. Ако продължите да използвате онлайн услугите ни, приемаме че сте съгласни да получавате бисквитки от уебстраниците, собственост на компанията.

информация за събитието

Среща с работодатели - 26 януари Варна, 28 януари София.

 1. Търси отворени позиции в събитието
Virginia Beach - Doubletree by Hilton Virginia Beach

За работодателя:
Хотелът е част от групата на световно известните хотели Хилтън. Изцяло реновиран през февруари 2014, той посреща гостите си в 300 стаи и апартаменти, като осигурява и безплатен транспорт до плажа, който се намира на 8 пресечки.

Местоположение:
Хотелът се намира в центъра на Virginia Beach, един от най-големите курорти в щата Virginia, само на няколко часа от столицата Вашингтон.

Защо да работиш там:
-    Позицията предполага получаване на бакшиш;
-    Добра възможност да си намериш втора работа, тъй като в курорта има много хотели, ресторанти, магазини и други.
-    Работодателя организира забавление за международните студенти, които работят при него.
-    Хотелът е отворен 24 часа на ден, 7 дни в седмицата, което предполага възможност да работиш достатъчно много часове.

Забележителности:
В града има различни възможности за забавление, не пропускай да посетиш аквариума и пристанището. Има много увеселителни и водни паркове, музеи, театри, така че трудно би скучал на това място. Като прибавим и километрите плажни ивици, вярваме, че можеш да прекараш едно прекрасно лято там.


Отворени позиции от Virginia Beach - Doubletree by Hilton Virginia Beach Сравнете
 •   Housekeeper Doubletree by Hilton Virginia Beach $ 8.00
  Местоположение:Virginia Beach, VA Място на срещата: Настаняване:Не Ниво на английски:Добро Начални дати:15 май - 30 юни Крайни дати:8 сеп - 30 сеп Бакшиши:Не
  Кратко описание: Почиства стаите, баните и прилежащите територии, сменя чаршафи, кърпи и др. Особености: Изисква се работа с препарати и алергии към такива са недопустими. Осигурени са 32 часа на седмица, като има възможност и за допълнителни.
 •   Host/ Hostess Doubletree by Hilton Virginia Beach $ 7.50
  Местоположение:Virginia Beach, VA Място на срещата: Настаняване:Не Ниво на английски:Много добро Начални дати:15 май - 30 юни Крайни дати:08 сеп - 30 сеп Бакшиши:Не
  Кратко описание: Посреща и настанява гостите, почиства масите, приема резервации и др. Особености: Изисква се боравене с пари и познаване на американската валута, както и внимание към детайла.

Предстоящи събитияиконка иконка
Обяви за сравнение
Сравни x Изчисти обявите