Usit Colours използва бисквитки, с цел подобряване на услугата на нашите уебстраници. Ако продължите да използвате онлайн услугите ни, приемаме че сте съгласни да получавате бисквитки от уебстраниците, собственост на компанията.

информация за събитието

Среща с работодатели - 14 и 17 декември 2015

  1. Търси отворени позиции в събитието
Virginia Beach - Founders Inn and Spa

За работодателя:
Founder Inn and Spa е красив луксозен хотел, конферентен център и спа, разположен върху 105 декара. Хотелът разползга с 240 стаи, два ресторанта, спа, фитнес център, вътрешен и външен басейн и др.

Местоположение:
Намира се между Вирджиния Бийч и Часапийк. Намира се на 3 часа от Washington DC, на 1 час от Outer Banks и на 5 часа от Philadelphia.

Защо да работиш там:
- Мястото е изключително красиво и има много възможности за разнични активности
- Възможен е overtime
- Работодателят организира различни мероприятия за персонала

Забележителности:
Регионът е изключително богат на история, на красиви плажове плажове и има невероятни гледки към океана. Вирджиния е и една от тринайсетте колонии, взели участие в американската революция и гражданска война. Посети Colonial Williamsburg или Historic Jamestown Settlement, за да усетите духа на Америка от 18 век. В близост е и Норфолк, най-голямата военна база в света.


Отворени позиции от Virginia Beach - Founders Inn and Spa Сравнете
  •   Housekeeper Founders Inn and Spa $ 8.50
    Местоположение:near Chesapeak, VA Място на срещата: Настаняване:Не Ниво на английски:Добро Начални дати:05 юни - 20 юни Крайни дати:09 сеп - 30 сеп Бакшиши:Не
    Кратко описание: Почиства стаите на гостите и общите помещения; Особености: Минимум 32 работни часа на седмица; възможен overtime; работи се с препарати

Предстоящи събитияиконка иконка
Обяви за сравнение
Сравни x Изчисти обявите