Usit Colours използва бисквитки, с цел подобряване на услугата на нашите уебстраници. Ако продължите да използвате онлайн услугите ни, приемаме че сте съгласни да получавате бисквитки от уебстраниците, собственост на компанията.

информация за събитието

Среща с работодатели - 14 и 17 декември 2015

  1. Търси отворени позиции в събитието
Virginia Beach - Hampton Inn Oceanfront South

За работодателя:
Hampton Inn Oceanfront South е луксозен хотел, разположен на крайбрежната улица във Вирджиния Бийч. 141 от стаите са с директен изглед към океана.  Работодателят е особено внимателен при избора на служители и държи на високото ниво на обслужване на клиенти.

Местоположение:
Virginia Beach е разположен на Атлантическия океан и е част от залива Чесапийк. През лятото там се стичат хиляди туристи, за да се насладят на красивите плажове и топлата океанска вода. Намира се на 3 часа от Washington DC, на 1 час от Outer Banks и на 5 часа от Philadelphia.

Защо да работиш там:
- Динамична работа и добро заплащане;
- Мястото е фантастично и предлага много възможности за развлечение;
- Ще имаш възможност да се срещнеш с много J1 студенти от цял свят;

Забележителности:
Регионът е изключително богат на история, на красиви плажове плажове и има невероятни гледки към океана. Вирджиния е и една от тринайсетте колонии, взели участие в американската революция и гражданска война. Посети Colonial Williamsburg или Historic Jamestown Settlement, за да усетите духа на Америка от 18 век. В близост е и Норфолк, най-голямата военна база в света.


Отворени позиции от Virginia Beach - Hampton Inn Oceanfront South Сравнете
  •   Housekeeper Hampton Inn Oceanfront South $ 8.00
    Местоположение:Virginia Beach, VA Място на срещата: Настаняване:Не Ниво на английски:Добро Начални дати:01 май - 15 юни Крайни дати:09 сеп - 20 сеп Бакшиши:Не
    Кратко описание: Почиства стаите на гостите, както и общите помещения Особености: Минимум 32 работни часа на седмица; възможен overtime; работи се с препарати

Предстоящи събитияиконка иконка
Обяви за сравнение
Сравни x Изчисти обявите