информация за събитието

Среща с работодатели - 28 и 30 януари

 1. Търси отворени позиции в събитието
Virginia Beach - Planet Pizza

 

За работодателя:
Това не е просто пицарията до плажа, всички клиенти са впечатлени от невериятния стил, в който  е декориран ресторанта, от изцяло рециклирани материали.
Местоположение: 
Ресторантът се намира в центъра на Virginia Beach, един от най-големите курорти в щата Virginia, само на няколко часа от столицата Вашингтон.
Защо да работиш там:
- Добра възможност да си намериш втора работа в курорта;
- Ще работиш само на метри от плажа;
- Ще имаш възможността да работиш със студенти от целия свят;
Забележителности:
В града има различни възможности за забавление, не пропускай да посетиш аквариума и пристанището. Има много увеселителни и водни паркове, музеи, театри, така че трудно би скучал на това място. Като прибавим и километрите плажни ивици, вярваме, че можеш да прекараш едно прекрасно лято там.

 


Отворени позиции от Virginia Beach - Planet Pizza Сравнете
 •   Kitchen Employee (Busser, Dishwasher and prep cook) Planet Pizza $ 8.00
  Местоположение:Virginia Beach, VA Място на срещата: Настаняване:Не Ниво на английски:Отлично Начални дати:19 май - 09 юни Крайни дати:09 сеп - 20 сеп Бакшиши:Не
  Кратко описание: Позицията е динамична и включва миене на чинии, помощ в кухнята и отсервиране. Особености: Осигурени минимум 35 работни часа.
 •   Hostess Planet Pizza $ 8.00
  Местоположение:Virginia Beach, VA Място на срещата: Настаняване:Не Ниво на английски:Отлично Начални дати:19 май - 09 юни Крайни дати:09 сеп - 20 сеп Бакшиши:Не
  Кратко описание: Посреща и настанява гостите на ресторанта, грижи се за резервациите и др. Особености: Осигурени минимум 35 работни часа.

Предстоящи събития

За да направим вашето преживяване на нашия сайт по-приятно и ползотворно, да изпращаме специални промоции и съобщения, според вашите интереси, ние ползваме бисквитки.


Можете да прочетете подробно описание на бисквитките, които ползваме и да прецените дали да се съгласите или да се откажете от тях. Второто няма да ограничи ползването на сайта ни, но ще прекрати възможността да бъдете информирани в рекламните канали за оферти към които бихте имали интерес.

иконка иконка
Обяви за сравнение
Сравни x Изчисти обявите