Usit Colours използва бисквитки, с цел подобряване на услугата на нашите уебстраници. Ако продължите да използвате онлайн услугите ни, приемаме че сте съгласни да получавате бисквитки от уебстраниците, собственост на компанията.

информация за събитието

Среща с работодатели - 26 януари Варна, 28 януари София.

 1. Търси отворени позиции в събитието
Virginia Beach - Virginia Beach Resort Hotel and Conference Center


Отворени позиции от Virginia Beach - Virginia Beach Resort Hotel and Conference Center Сравнете
 •   Room Attendant/Housekeeping Virginia Beach Resort Hotel and Conference Center $ 7.50
  Местоположение:Virginia Beach, VA Място на срещата: Настаняване:Не Ниво на английски:Добро Начални дати:1 юни - 25 юни Крайни дати:7 сеп - 30 сеп Бакшиши:Да
  Кратко описание: Почиства стаите, баните, балконите и прилежащите територии, сменя чаршафи, кърпи и др. Особености: Изисква се работа с препарати и алергии към такива са недопустими. Осигурени са 32 часа на седмица, като има възможност и за допълнителни.
 •   Houseman Virginia Beach Resort Hotel and Conference Center $ 7.50
  Местоположение:Virginia Beach, VA Място на срещата: Настаняване:Не Ниво на английски:Добро Начални дати:01 юни - 25 юни Крайни дати:07 сеп - 30 сеп Бакшиши:Да
  Кратко описание: Помага на камериерите, размества мебелите, за да може да се почисти и др. Особености: Изисква се вдигане на тежко и боравене с препарати. Осигурени са 32 часа на седмица, като има възможност и за допълнителни.

Предстоящи събитияиконка иконка
Обяви за сравнение
Сравни x Изчисти обявите