Usit Colours използва бисквитки, с цел подобряване на услугата на нашите уебстраници. Ако продължите да използвате онлайн услугите ни, приемаме че сте съгласни да получавате бисквитки от уебстраниците, собственост на компанията.

информация за събитието

Среща с работодатели - 15 и 18 декември

 1. Търси отворени позиции в събитието
Williamsburg - IHOP

За работодателя:
International House of pancakes или в превод „Международния дом на палачинките“ е едно от най-предпочитаните заведения за хранене в Америка вече повече от 50 години. Работодателя разполага с повече от 1500 ресторанта в цялата страна. Първият ресторант на веригата отваря врати през далечната 1958г. в предградията на Лос Анджелис, и от тогава името IHOP се свързва с вкусна закуска, и то по всяко време на деня.

Местоположение:
Williamsburg се намира на полуостров Вирджиния, кръстен на едноименния щат, между реките Йорк и Джеймс, само на час път от известния курорт Virginia Beach.

Защо да работиш там:
-    Позициите, които се предлагат са атрактивни и обвързани с получаването на бакшиш;
-    Ще можеш да получаваш много часове, тъй като ресторанта работи 7 дни в седмицата, като уикендите са най-заети;
-    Работодателят заплаща overtime след 40тия час;

Забележителности в района:
Ако избереш Williamsburg ще бъдеш само на час път от известния курорт Вирджиния бийч. Районът е с историческо значение, и има много забележителности, които да посетиш, ако се интересуваш от история. Също така, на едва 15 минути от теб са световно известните увеселително паркове Bush gardens и Water country.


Отворени позиции от Williamsburg - IHOP Сравнете
 •   Server IHOP #2027 $ 2.13
  Местоположение:Williamsburg, VA Място на срещата: Настаняване:Не Ниво на английски:Отлично Начални дати:01 май - 20 юни Крайни дати:09 сеп - 30 сеп Бакшиши:Да
  Кратко описание: Приема поръчки, обслужва клиентите на ресторанта, сервира храни и напитки и др. Особености: На място се държи тест за обслужване на клиенти. Предварителен опит е препоръчителен.
 •   Host // Hostess // Cashier IHOP #2027 $ 7.25
  Местоположение:Williamsburg, VA Място на срещата: Настаняване:Не Ниво на английски:Отлично Начални дати:01 май - 20 юни Крайни дати:08 сеп - 30 сеп Бакшиши:Не
  Кратко описание: Посреща и настанява гостите, почиства масите, приема резервации и др. Особености: Предишен опит е препоръчителен, но не задължителен. Изисква се боравене с пари и познаване на американската валута.
 •   Cook IHOP #2027 $ 8.00
  Местоположение:Williamsburg, VA Място на срещата: Настаняване:Не Ниво на английски:Отлично Начални дати:01 май - 20 юни Крайни дати:08 сеп - 30 сеп Бакшиши:Не
  Кратко описание: Подготвя храна, сервира я в чиниите, поддържа чисто работното си място. Особености: Изисква се предварителен опит в ресторант от поне една година.

Предстоящи събитияиконка иконка
Обяви за сравнение
Сравни x Изчисти обявите