информация за събитието

Среща с работодатели - 28 и 30 януари

 1. Търси отворени позиции в събитието
Wisconsin Dells - Mount Olympus Water and Theme Park

 

За работодателя:
156 акра забавление – това е Mount Olympus Park – воден парк и увеселителен такъв, различни влакчета, басейни, въртележки, игри – хора от всякакви възрасти обожават да прекарват времето си там.

Местоположение:
Намира се в гр. Уисконсин Делс, щата Уисконсин – известен с множеството си забавления.
Защо да работиш там:
- Добро заплащане и възможност за бонус в края на сезона;
- Работодателят осигурява настаняване!
- Имаш много възможности за втора работа в курортния град;
Забележителности:
Уисконсин делс е познат като столицата на увеселителните и водните паркове – там със сигурност трябва да посетиш поне два! Освен тях не пропускай театрите, музеите, игрищата за всякакъв спорт...като цяло, вярваме че няма да скучаеш на такова място.

 


Отворени позиции от Wisconsin Dells - Mount Olympus Water and Theme Park Сравнете
 •   Lifeguard Mount Olympus Water and Theme Park $ 8.50
  Местоположение:Wisconsin Dells, WI Място на срещата: Настаняване:$95 на седмица Ниво на английски:Отлично Начални дати:01 май - 28 май Крайни дати:25 авг - 28 септ Бакшиши:Не
  Кратко описание: Отговаря за реда на басейна, спазването на правилата и безопасността на посетителите. Особености: Отлична концентрация и комуникативни умения. Необходимо е да се изкара курс за спасители и първа помощ.
 •   Ride operator Mount Olympus Water and Theme Park $ 8.50
  Местоположение:Wisconsin Dells, WI Място на срещата: Настаняване:$95 на седмица Ниво на английски:Отлично Начални дати:15 май - 28 май Крайни дати:30 септ Бакшиши:Не
  Кратко описание: Работа в увеселителен парк, пуска атракционите, грижи се за безопасността на гостите, обслужва клиенти и др. Особености: Осигурени минимум 30 работни часа на седмица. Добри комуникативни умения и концентрация.

Предстоящи събития

За да направим вашето преживяване на нашия сайт по-приятно и ползотворно, да изпращаме специални промоции и съобщения, според вашите интереси, ние ползваме бисквитки.


Можете да прочетете подробно описание на бисквитките, които ползваме и да прецените дали да се съгласите или да се откажете от тях. Второто няма да ограничи ползването на сайта ни, но ще прекрати възможността да бъдете информирани в рекламните канали за оферти към които бихте имали интерес.

иконка иконка
Обяви за сравнение
Сравни x Изчисти обявите