информация за събитието

Среща с работодатели Job Fair - 10 и 11 февруари

  1. Търси отворени позиции в събитието
Worlds of Fun - a Cedar Fair Park

За работодателя

Worlds of Fun е увеселителен парк, разположен на 235 акра, в който има много ролокостери, влакчета на ужасите, шоу програми и водни атракции. След средата на август, паркът работи само събота и неделя.

Местоположение

Разположен е в Kansas City, Missouri.

 

Защо да работиш там

-          ще имаш настаняване, осигурено от работодателя, на изключително атрактивна цена, с включен безплатен транспорт до работното място;

-          работодателят организира различни мероприятия за служителите, както и екскурзии до интересни места.

-         да работиш в увеселителен парк е винаги много забавно.

 

Какви забележителности има в района

Градът е допринесъл много за развитието на джаза и блуса. Известен е и с кухнята си, особено с барбекюто - Kansas city style. През 2012 година списание Форбс обявява центъра на Канзас сити за един от най-добрите в САЩ - заради многото културни забележителности, фонтани, фантастичната кухня и възможностите за пазаруване, които предлага. Има и много известни спортни отбори от този град.


Отворени позиции от Worlds of Fun - a Cedar Fair Park Сравнете
  •   Food Service Associate Worlds of Fun - a Cedar Fair Park $ 8.50
    Местоположение:Kansas City, MO Място на срещата: Настаняване:$59.50 на седмица Ниво на английски:Добро Начални дати:09 май - 19 юни Крайни дати:01 сеп - 18 сеп Бакшиши:Не
    Кратко описание: Взима поръчки и приготвя храна, грижи се за чистотата на заведението. Особености: Добри комуникативни умения, желание за работа с хранителни продукти и приготвяне на храна.

Предстоящи събития

За да направим вашето преживяване на нашия сайт по-приятно и ползотворно, да изпращаме специални промоции и съобщения, според вашите интереси, ние ползваме бисквитки.


Можете да прочетете подробно описание на бисквитките, които ползваме и да прецените дали да се съгласите или да се откажете от тях. Второто няма да ограничи ползването на сайта ни, но ще прекрати възможността да бъдете информирани в рекламните канали за оферти към които бихте имали интерес.

иконка иконка
Обяви за сравнение
Сравни x Изчисти обявите