Usit Colours използва бисквитки, с цел подобряване на услугата на нашите уебстраници. Ако продължите да използвате онлайн услугите ни, приемаме че сте съгласни да получавате бисквитки от уебстраниците, собственост на компанията.

информация за събитието

Виртуални интервюта - 19 - 21 февруари

 1. Търси отворени позиции в събитието
Xanterra Kingsmill Resort

Xanterra Kingsmill Resort е спа и голф курорт, разположен в непосредствена близост до Williamsburg, Virginia. На територията на курорта ежегодно се организират голф турнири на световно ниво.

Защо да работиш там
- работодателят предлага настаняване в комплекс, разполагащ с басейн, барбекю и волейболно игрище;
- Работодателят наема групи студенти;
- Осигурен е безплатен транспорт до работа;
- Районът предлага добри възможности за втора работа.


Отворени позиции от Xanterra Kingsmill Resort Сравнете
 •   Room Attendant and Public Space Xanterra Kingsmill Resort $ 8.75
  Местоположение:Williamsburg, VA Място на срещата: Настаняване:$100 на седмица Ниво на английски:Добро Начални дати:26 май - 09 юни Крайни дати:10 сеп - 30 сеп Бакшиши:Да
  Кратко описание: Почиства стаите, баните и общите помещения на хотела, сменя чаршафи, кърпи и др. Особености: Осигурени минимум 35 работни часа на седмица. Позицията предполага работа с почистващи препарати.
 •   Kitchen Steward Xanterra Kingsmill Resort $ 8.75
  Местоположение:Williamsburg, VA Място на срещата: Настаняване:$100 на седмица Ниво на английски:Добро Начални дати:10 юни Крайни дати:08 септ Бакшиши:Не
  Кратко описание: Позицията включва приготвяне на заготовки за храна, миене на чинии, почистване на кухнята. Особености: Осигурени минимум 32 работни часа на седмица. Позицията предполага работа с почистващи препарати и хранителни продукти. Възможна е ротация на различни позиции.
 •   Pool Attendant Xanterra Kingsmill Resort $ 8.75
  Местоположение:Williamsburg, VA Място на срещата: Настаняване:$100 на седмица Ниво на английски:Отлично Начални дати:26 май - 26 май Крайни дати:10 сеп - 30 сеп Бакшиши:Не
  Кратко описание: Грижи се за безопасността на гостите на басейна и за спазването на установените правила. Грижи се за чистотата на басейна и прилежащите му територии. Особености: Добри комуникативни умения, наблюдателност. Позицията предполага работа с почистващи препарати и вдигане на тежки предмети. Стандартен тест за спасители се покрива на място.

Предстоящи събитияиконка иконка
Обяви за сравнение
Сравни x Изчисти обявите