Usit Colours използва бисквитки, с цел подобряване на услугата на нашите уебстраници. Ако продължите да използвате онлайн услугите ни, приемаме че сте съгласни да получавате бисквитки от уебстраниците, собственост на компанията.

информация за събитието

Среща с работодатели - JOB FAIR 29 февруари 2016

 1. Търси отворени позиции в събитието
Xanterra - Mount Rushmore National Memorial

За работодателя

Xanterra - Mount Rushmore National Memorial е скулптура, издълбана в гранита на планината Rushmore, в близост до Keystone, South Dakota. Мемориалът символизира идеята за свобода и демокрация и е в памет на четирима президенти на САЩ - Джордж Вашингтон, Томас Джеферсън, Теодор Рузвелт и Абрахам Линкълн. Националният парк се посещава от близо 2 милиона туристи годишно. 

Местоположение

Паркът се намира до Keystone, South Dakota.

Защо да работиш там

- ще имаш възможност да работиш в един от най-известните национални паркове в САЩ и да разгледаш многото исторически забележителности;

- работодателят приема групи приятели;

- работодателят осигурява настаняване и 3 хранения на ден само за $98 на седмица.

Забележителности

Не пропускай да разгледаш историческите забележителности в района, а в края на програмата си можеш да отидеш до световноизвестни паркове, намиращи се в съседните щати.


Отворени позиции от Xanterra - Mount Rushmore National Memorial Сравнете
 •   Public Spaces, Custodial Xanterra - Mount Rushmore National Memorial $ 8.60
  Местоположение:Keystone, SD Място на срещата: Настаняване:$98 на седмица Ниво на английски:Много добро Начални дати:03 май - 17 май Крайни дати:10 авг - 17 сеп Бакшиши:Не
  Кратко описание: Грижи се за чистотата и реда на общите територии. Особености: Позицията предполага поемане на различни задължения и работа на открито.
 •   Food and Beverage Worker Xanterra - Mount Rushmore National Memorial $ 8.60
  Местоположение:Keystone, SD Място на срещата: Настаняване:$98 на седмица Ниво на английски:Много добро Начални дати:03 май - 17 май Крайни дати:10 авг - 17 сеп Бакшиши:Не
  Кратко описание: Работа в заведение за хранене - обслужва клиенти, приготвя храна и напитки, почиства масите, приема плащания. Особености: Изискват се добри комуникативни умения, желание за работа в екип, позицията предполага работа с пари и продължително стоене на крак.

Предстоящи събитияиконка иконка
Обяви за сравнение
Сравни x Изчисти обявите