Usit Colours използва бисквитки, с цел подобряване на услугата на нашите уебстраници. Ако продължите да използвате онлайн услугите ни, приемаме че сте съгласни да получавате бисквитки от уебстраниците, собственост на компанията.

информация за събитието

Очаквайте през март

 1. Търси отворени позиции в събитието
Xanterra Parks and Resorts Yellowstone Natl Park

За работодателя
Националният парк Yellowstone е сред най-известните в света. Дом е на най-голямата „колекция” от гейзери – заради тях през 1872 г. американското правителство го поставя под специален режим – Йелоустоун става първият национален парк в Америка. Идеята за опазване на околната среда много бързо намира привърженици и последователи в цял свят и започва създаването на защитени местности, в които човешкото влияние е ограничено. Планината, дом на мечки гризли, вълци, стада бизони и лосове, е сърцевината на една от най-големите запазени естествени екосистеми в умерената зона.    Паркът е огромен, разположен в три щата и в него има десетки езера, каньони, реки и планински вериги – едно от най-красивите места на планетата, което посреща хиляди туристи ежегодно.
Xanterra Parks and Resorts е най-голямата компания за управление на национални паркове в САЩ, като се грижи за осем от тях, както и за много други по-малки паркове и курорти. Целта на компанията е да създаде незабравими спомени на гостите и служителите си, идващи от целия свят. Ежегодно Xanterra наемат хиляди студенти за лятна работа в управляваните от тях паркове. Ако обичаш природата, а не претъпканите градове и курорти – това определено е твоето място!

Местоположение
Паркът е разположен в 3 щата – Монтана, Уоайоминг и Идахо. Твоята цел е да стигнеш до Боземан, Монтана и оттам ще бъдеш посрещнат от работодателя и закаран/а в парка.

Защо да работиш там
- ще работиш на едно от най-красивите места в света, като ще имаш възможност да се срещаш ежедневно не само с американци, но и с хора от цял свят – както колеги, така и посетители;
- работодателят ще ти осигури невероятно евтино настаняване – едва $22 на седмица;
- разстоянието от работата ти до мястото, където ще живееш, е 5 минути пеша;
- ще имаш достъп до интернет на минимална цена – колкото и да ти е странно, в САЩ wireless-ът не е под път и над път;
- ще можеш да използваш пералнята напълно безплатно – още нещо, за което не се беше замислял, че струва пари, нали?
- работодателят осигурява храна – закуска, обед и вечеря за $11.30 на ден – ядеш, колкото можеш;
- ако изпълниш договора си, ще получиш бонус от $3 на ден;
- ще бъдеш посрещнат от работодателя си в Боземан;
- работодателят организира партита и различни забавления за служителите си;
- в свободното си време ще можеш да се разхождаш из парка, да ходиш на рафтинг и какво ли още не.

Какви забележителности има в района
Най-голямата забележителност е самият парк – разположен на близо 9 000 кв.км., ще ти трябва много време, за да можеш да го обходиш и разгледаш. А в свободното си време или след като приключи работният ти период, не пропускай да отидеш до Юта и някой от приказните паркове там, или да се разходиш до Сан Франциско, Лос Анджелис а защо не и до Лас Вегас – след живота в парка вероятно сблъсъкът с „цивилизацията” ще бъде още по-интересен.


Отворени позиции от Xanterra Parks and Resorts Yellowstone Natl Park Сравнете
 •   Hospitality Crew Xanterra Parks and Resorts Yellowstone Natl Park $ 8.75
  Местоположение:Yellowstone National Park, WY Място на срещата: Настаняване:$22.44 на седмица Ниво на английски:Добро Начални дати:03 май - 31 май Крайни дати:04 сеп - 29 сеп Бакшиши:Не
  Кратко описание: Позицията включва миене на чинии, приготвяне на заготовки за храна и др, или в камериерския департамент- почистване на стаи. Особености: Осигурени са минимум 30 работни часа седмично. Позициите могат да включват вдигане на тежки предмети и работа с перилни и почистващи препарати.
 •   Server Assistant Xanterra Parks and Resorts Yellowstone Natl Park $ 5.00
  Местоположение:Yellowstone National Park, WY Място на срещата: Настаняване:$22.44 на седмица Ниво на английски:Отлично Начални дати:03 май - 31 май Крайни дати:04 сеп - 29 сеп Бакшиши:Да
  Кратко описание: Приема поръчки, сервира храна и напитки на гостите на ресторанта. Особености: Добри комуникативни умения. Позицията предполага продължително стоене на крак и вдигане на предмети с тегло до 14 кг.
 •   Gift Shop Worker Xanterra Parks and Resorts Yellowstone Natl Park $ 8.75
  Местоположение:Yellowstone National Park, WY Място на срещата: Настаняване:$22.44 на седмица Ниво на английски:Отлично Начални дати:03 май - 31 май Крайни дати:04 сеп - 29 сеп Бакшиши:Не
  Кратко описание: Продава сувенири в магазин, обслужва клиенти и взима плащания, подрежда стоките по рафтовете. Особености: Добри комуникативни умения. Позицията предполага продължително стоене на крак и вдигане на предмети с тегло до 23 кг.

Предстоящи събитияиконка иконка
Обяви за сравнение
Сравни x Изчисти обявите