Usit Colours използва бисквитки, с цел подобряване на услугата на нашите уебстраници. Ако продължите да използвате онлайн услугите ни, приемаме че сте съгласни да получавате бисквитки от уебстраниците, собственост на компанията.

Canada

work and travel canada

Work and Travel Canada - уникална възможност, предлагана само от Юзит!

Студентска бригада в Канада – до скоро изглеждаше невъзможно, но вече е реална възможност. Ако си редовен студент и знаеш английски, не пропускай възможността да работиш една година легално в Канада. А дали ще си търсиш сам оферта или ще се възползваш от услугите на партньорите ни – изборът е изцяло твой.Програмата

Work and Travel Canada е програма за културен обмен за студенти редовно обучение, с много добро ниво на владеене на английски език. Програмата дава право на участниците на 12 месеца легална работа в Канада. Оферта може да се търси както самостоятелно, така и със съдействието на партньорите ни в Канада.

Виж повече »


Кой може да участва

Всичко, което е необходимо, за да отидеш на студентска бригада в Канада, е да си български гражданин, студент редовно обучение, да си до 30 години и да говориш добре английски или френски.

Виж повече »


Колко струва

Цената на програмата за Канада е 829 канадски долара.

Виж повече »


Записване

За да се запишеш за участие по програмата, първоначално трябва да ни донесеш студентска книжка, уверение, паспорт, ISIC карта и една снимка.

Виж повече »


Работа

Ако не се чувстваш достатъчно уверен да си търсиш сам работа, или просто предпочиташ поне в началото да заложиш на сигурното, имаме предложение за теб: Запиши се в Job Placement опцията, предлагана от партньорите ни!

Виж повече »


Други студентски програми

Обяви за сравнение
Сравни x Изчисти обявите
Получавай пръв най-изгодните оферти