Usit Colours използва бисквитки, с цел подобряване на услугата на нашите уебстраници. Ако продължите да използвате онлайн услугите ни, приемаме че сте съгласни да получавате бисквитки от уебстраниците, собственост на компанията.

Други програмиCamp Exchange USA

Вече имаш възможност да се включиш в една от най-популярните младежки програми в света! Ще можеш да изкараш 2 месеца през лятото, работейки като инструктор в детски лагер в САЩ - само с Usit Colours и само срещу $ 649 – сума, която включва дори самолетния билет, настаняването и храната ти в САЩ.

Виж повече »


Internship USA

Работи до 12 месеца по специалността си в американска компания! Натрупай професионален опит и обогати своето CV със стаж в чужбина. А след това ще ти бъде много по-лесно да си намериш добра работа тук, с която да стартираш кариерата си в България. А защо не и собствен бизнес на базата на вече придобития опит и натрупания първоначален капитал.

Виж повече »


PCT USA

Ако вече си завършил образованието си или пък имаш натрупан известен професионален опит зад гърба си, но искаш да продължиш да се развиваш и да видиш как се прави бизнес отвъд Океана, това е твоята програма. Работи в САЩ до 18 месеца в избраната от теб сфера за професионална реализация и донеси добрите бизнес практики обратно в България.

Виж повече »


Други студентски програмииконка иконка
Обяви за сравнение
Сравни x Изчисти обявите