Usit Colours използва бисквитки, с цел подобряване на услугата на нашите уебстраници. Ако продължите да използвате онлайн услугите ни, приемаме че сте съгласни да получавате бисквитки от уебстраниците, собственост на компанията.

Програмата

 

Програмата

 

Work and Travel France е програма за сезонна работа във Франция, която е в сила през лятната ваканция на студентите и е с продължителност до три месеца. 

 

Програмата дава уникална възможност на студентите не просто да посетят Франция, но и да работят там, да се запознаят с условията на живот и традициите, като успоредно с това изкарват и пари. 

 

Позицията се осигурява от спонсориращата организация, като обикновено работата е в сферата на туризма - хотели, ресторанти, магазини. Минималното заплащане на час във Франция е 9.40 Евро.

 

Настаняването може да бъде намерено както от вас, така и от партньорската ни организация. Ако желаете съдействие от партньорите ни, е необходимо да заявите това още кандидатствайки за програмата. Настаняването е в частни домове, апартаменти или младежки общежития, като цената варира между 100 и 150 Евро на седмица.

Други студентски програми

Обяви за сравнение
Сравни x Изчисти обявите
Получавай пръв най-изгодните оферти