Usit Colours използва бисквитки, с цел подобряване на услугата на нашите уебстраници. Ако продължите да използвате онлайн услугите ни, приемаме че сте съгласни да получавате бисквитки от уебстраниците, собственост на компанията.

New Zealand

Internship in New Zealand

Internship New Zealand

Милиони туристи всяка година прекосяват половината земно кълбо, за да усетят странното очарование на далечната Нова Зеландия. Местното население от маори, безкрилата птица киви, гейзерите, огромните стада с овце и всичко това на фона на планини и вулканични плата, действат като магнит за пътешественика. Като към това прибавим и неизчерпаемите възможности за практикуване на всякакви видове спорт – от ски, през маунтин байк и стигнем до сърфа, нещата стават още по-привлекателни.
И ако пътуването до там като турист е скъпо удоволствие, то няма причина да пропускаш невероятния шанс да отидеш на стаж в Нова Зеландия, като печелиш повече от достатъчно, за да покриеш разходите по престоя и заминаването си, а защо не и да натрупаш някой и друг долар.Програмата

Internship New Zealand е стажантска програма, която дава възможност на студенти редовно обучение да получат необходимия опит, като работят в Нова Зеландия.

Виж повече »


Кой може да участва

За да участваш, трябва да си студент редовно обучение, на възраст между 18 и 30 години.

Виж повече »


Колко струва

Цената на Internship New Zealand е 1199 USD.

Виж повече »


Записване

За да участваш в Internship New Zealand трябва да ни донесеш студентска книжка, уверение, паспорт, ISIC карта и една снимка.

Виж повече »


Работа

Работната позиция за Internship New Zealand се осигурява от спонсориращата организация, партньор на Юзит Калърс.

Виж повече »


Други студентски програмииконка иконка
Обяви за сравнение
Сравни x Изчисти обявите