Usit Colours използва бисквитки, с цел подобряване на услугата на нашите уебстраници. Ако продължите да използвате онлайн услугите ни, приемаме че сте съгласни да получавате бисквитки от уебстраниците, собственост на компанията.

Tax Refund USA

Връщане на данъци от САЩ с Usit Colours

Всеки, който е работил в САЩ, знае каква сериозна част от изкараните пари бива удържана като данъци.  Добрата новина е, че те могат да се възстановят чрез услугата за връщане на данъци на Usit Colours.

 

Всеки, който е работил в САЩ, знае каква сериозна част от изкараните пари бива удържана като данъци.

 

Добрата новина е, че голяма част от тях могат да се възстановят чрез услугата за връщане на данъци на Usit Colours. Необходимо е само да ни предоставиш документите си, а ние се заемаме с всичко останало.

 

 

 

 

 

 

 

Ето как и колко пари можеш да си върнеш и колко време отнема:

 

By Евгения НедеваКакво трябва да знаеш за данъците от САЩ

Основните данъци в САЩ са федерален и щатски данък върху дохода (Federal Income Tax / State Income Tax). Повечето студенти плащат над 10% данък на изкараните си пари.

Виж повече »


Каква е процедурата

За да разбереш колко ще да бъде твоят Tax Refund, донеси в който и да е наш офис или изпрати по e-mail W-2 или последен paycheck от всеки твой работодател. Нашите консултанти ще направят веднага твоята калкулация. Безплатно.

Виж повече »


Колко струва

USITAX е с фиксирана цена и не зависи от данъците и документите ти. Тя е предварително определена и не представлява процент от възстановената сума. Ние няма да удържаме пари от твоя refund или да ти искаме допълнителни такси, ако някой от документите ти липсва или си работил в повече от един щат.

Виж повече »


Участвай в томбола с награда


Често задавани въпроси


Други студентски програми

Обяви за сравнение
Сравни x Изчисти обявите
Получавай пръв най-изгодните оферти