Usit Colours използва бисквитки, с цел подобряване на услугата на нашите уебстраници. Ако продължите да използвате онлайн услугите ни, приемаме че сте съгласни да получавате бисквитки от уебстраниците, собственост на компанията.

Каква е процедурата

Каква е процедурата по върщането на данъци от САЩ 

Какви документи са нужни за да си върнеш данъците от САЩ

Връщането на данъци става чрез подаване на американска данъчна декларация. По закон всеки, който е работил на територията на САЩ, е длъжен да подаде данъчна декларация, независимо какви и колко данъци е плащал. Хубавото е, че в резултат от това повечето студенти, ходили на Work and Travel, получават обратно част или всичките си данъци.

Всъщност, за да си получиш обратно парите, не е необходимо да правиш кой знае какво – в Usit Colours можем да свършим всичката работа вместо теб, без значение с коя агенция си пътувал на Work&Travel. Нашата услуга за възстановяване на данъци USITAX се предоставя от експерти, които са наясно с всички тънкости по прилагането на различните данъчни закони, наредби и изключения. По тази причина те могат да попълнят данъчната ти декларация по най-добрия и разбира се - законен начин и да ти гарантират връщането на най-високата възможна сума.

В Usit Colours получаваш пълно обслужване – консултация, калкулация, попълване и изпращане на декларацията, следене на статуса и получаване на  данъците. Tax Refund с Usit Colours е максимално улеснена услуга с фиксирана цена - ние няма да искаме допълнително такса за куриер или банкова такса... За теб всичко е лесно и прозрачно, а цялата работа се върши от експерти. 


 

Калкулация

За да разбереш какъв ще бъде твоят Tax Refund, донеси в който и да е наш офис или изпрати по e-mail W-2 или последен paycheck от всеки твой работодател. Нашите консултанти ще направят веднага твоята калкулация. Безплатно.
Калкулацията е предварителна и е на база предоставената от теб информация и валидните към момента данъчни правила и ставки. 


 

Подаване на документи

За да започнем процеса, ще ни бъдат нужни няколко документа:

»    W-2 или последен paycheck от всеки твой работодател;
»    Копие на Social Security Card;
»    Копие на J-1 виза;


Донеси ни ги и оттам задачата се поема от нашите експерти – ние ще попълним и изпратим твоята данъчна декларация и ще следим американските данъчни служби да я обработят в срок. Ако си бил в САЩ с друг тип виза, ни донеси наличните ти документи, ние ще те информираме, в случай че е нужно нещо допълнително. Ако поради една или друга причина не можеш да осигуриш някой от необходимите документи, например W-2, не се притеснявай, а се обърни към нашите консултанти за помощ – това няма да ти струва нищо и със сигурност ще доведе до по-бързо и лесно възстановяване на данъците ти. 


 

Обработка

Колко време ще отнеме?

За калкулация и декларация не е нужно да чакаш – те стават веднага или максимум до 1 ден след подаване на документи.
Обработката на декларацията от данъчните служби обикновено отнема средно 4-6 седмици, а за някои щати този срок е по-дълъг. В сайтовете на федералната данъчна служба (IRS) и съответните щатски данъчни служби можеш да проследиш обработката на твоя Tax Refund. 


 

Получаване на възстановените данъци

Вземи чек с данъците ти от САЩ

Стандартният вариант за получаване на данъците ти от САЩ е под формата на поименен чек. Той се издава от данъчните служби на твое име и пристига за около 2-4 седмици от одобрението. След като го получиш остава да само да го осребриш и с удоволствие да изхарчиш възстановените си данъци.


 

Заяви получаване на превод директно по сметката ти в САЩ

Можеш да избереш и по-бързия вариант, при който данъчните превеждат сумата директно по американската ти банкова сметка. Това отнема средно 1-2 седмици от одобрението. Така няма да чакаш да пристигне самия чек и ще разполагаш с парите си бързо.


 

Използвай данъците си за още едно WAT лято

Какво ще кажеш за още едно Work and Travel лято? Лесно е - плати с данъците си! Сега имаш възможност да вложиш парите от данъците си в следващата ти Work and Travel програма и то далеч преди да си ги получил реално. От теб се иска само да се запишеш за USITAX to WAT като ни донесеш стандартните документи за Tax Refund и Work and Travel, а ние ще се погрижим за подробностите.
 « обратно

 


 

Повече информация как да кандидатстваш за Tax Refund:
 

Научи всичко за услугата Tax Refund USA с Usit ColoursКакво включва процедурата по връщане на данъци от САЩКолко струва да си върнеш данъците от САЩ с услугата TaxRefund


 

Други студентски програми

Обяви за сравнение
Сравни x Изчисти обявите
Получавай пръв най-изгодните оферти