Usit Colours използва бисквитки, с цел подобряване на услугата на нашите уебстраници. Ако продължите да използвате онлайн услугите ни, приемаме че сте съгласни да получавате бисквитки от уебстраниците, собственост на компанията.

Как да си намериш работа

 Как да си намериш работа?

За да заминеш за студентска бригада в САЩ, трябва да имаш предварително осигурена работна оферта за твоето лято. Можеш да го направиш сам или да се възползваш от множеството възможности за интервюта с американски работодатели, подбрани от CIEE

 

За да заминеш за студентска бригада в САЩ, трябва да имаш предварително осигурена работна оферта за твоето лято. Можеш да си намериш сам или да се възползваш от множеството възможности за интервюта с американски работодатели, подбрани от американския ни партньор:

 

 

 

 

Това е най-предпочитаният начин за намиране на работа от студентите, защо ли? Защото това са срещите с работодатели, които нашите партньори от CIEE, организират тук в България.Среща с американски работодатели в България (Job Fair)

»    Това е най-предпочитаният начин за намиране на работа от студентите,  защото това са срещите с работодатели, които нашите партньори от CIEE организират тук в България. Ще имаш възможността да се срещнеш очи в очи с бъдещия си работодател, като предварително ще имаш цялата информация за позициите, които ще се предлагат. Срещите биват два типа – първият тип са събития, на които се предлагат работни позиции за по-малки компании, интервюиращите на тези срещи са оторизирани от американските работодатели да наемат от тяхно име. На втория тип срещи присъстват големи работодатели, чиято цел е да наемат голям брой студенти за следващото лято. Най-често това са известни хотелски вериги, магазини, увеселителни и национални паркове.

 

 


 

Не всички работодатели имат възможността да дойдат до България, за да се срещнат с теб, но не се притеснявай, ще имаш възможност да участваш във виртуални интервюта тях.Виртуални интервюта с американски работодатели (Virtual Hire)

»    Не всички работодатели имат възможността да пътуват до България, за да се срещнат с теб, но не се притеснявай, ще имаш възможност да участваш във виртуални интервюта с тях. Предварително ще знаеш кои са работодателите, какви позиции предлагат и ще можеш да прецениш дали представляват интерес за теб. Виртуалните интервюта се провеждат в нашите офиси.

 

 

 


 

Това безспорно е най-евтиният начин да си осигуриш работа за следващото лято. Безценна помощ тук могат да ти окажат приятели, които живеят в САЩ или такива, които са били миналото лято на бригада и могат да те препоръчат на своя работодател. Самостоятелно осигуряване на работна оферта

»    Това безспорно е най-евтиният начин да си осигуриш работа за следващото лято. Безценна помощ тук могат да ти окажат приятели, които живеят в САЩ или такива, които са били миналото лято на бригада и могат да те препоръчат на своя работодател. Можеш да кандидатстваш за позиции и през интернет, но имай предвид, че вероятно ще се наложи да изпратиш стотици мейли, преди да получиш предложение за работа. Но пък често усилието си струва. За твоя сигурност всеки самостоятелно намерен работодател преминава през проверка и идентификация от страна на нашия американски партньор CIEE.

 

                                        Бланка на нашия основен партньор CIEE за работна оферта можеш да свалиш тук.

 

 

Не забравяй, че все пак има позиции, на които студенти по обменни програми нямат право да работят. Можеш да видиш пълния списък тук.

 

 

 

За да те улесним в търсенето, ти предлагаме списък на най-разпространените позиции сред студентите, които участват в програмата Work and Travel USA:

 

»    Работни позиции в магазини – касиер, продавач-консултант;

 

»    В хотели – рецепционист, пиколо, камериер, поддръжка;

 

»    В ресторант – сервитьор, хост/хостеса, готвач;

 

»    В увеселителни паркове – позициите там са свързани с продажба на билети за увеселителните съоръжения, работа в някое от многобройните магазинчета или ресторанти за бързо хранене, следене за безопасността на гостите и др.

 

 

Ако не знаеш към коя работна позиция да се насочиш, не се колебай да се посъветваш с някой от нашите консултанти.

 

 

 

 

 

 


още за бригадите в САЩ:

 

Work and Travel - студентски бригади в САЩЗащо WAT с Usit coloursКой може да участва в WAT USAКак да се запишеш за WAT USAКаква е цената на WAT USAКредити за финансиране на твоята WAT програмаНачини да намериш работа в САЩАктуални работни позиции WAT лято 2015

 

Други студентски програми

Обяви за сравнение
Сравни x Изчисти обявите
Получавай пръв най-изгодните оферти