Usit Colours използва бисквитки, с цел подобряване на услугата на нашите уебстраници. Ако продължите да използвате онлайн услугите ни, приемаме че сте съгласни да получавате бисквитки от уебстраниците, собственост на компанията.

Кой може да участва

 Кой може да участва в програмата Work and Travel USA?

За да участваш в програмата Work and Travel USA е необходимо: » Да си студент редовно обучение; » Да си между 18 и 28 години; » Да имаш поне средно ниво на владеене на английски език; » Да имаш желание да посетиш САЩ и да научиш повече за американския начин на живот.

 

 

 

За да участваш в програмата Work and Travel USA е необходимо: » Да си студент редовно обучение; » Да си между 18 и 28 години; » Да имаш поне средно ниво на владеене на английски език; » Да имаш желание да посетиш САЩ и да научиш повече за американския начин на живот.За да участваш в програмата Work and Travel USA е необходимо:

»    Да си студент редовно обучение, без значение в кой курс;

»    Да си между 18 и 28 години;

»    Да имаш поне средно ниво на владеене на английски език;

»    Да имаш желание да посетиш САЩ и да научиш повече за американския начин на живот.

 

 

В програмата Work and Travel могат да участват както български граждани, учещи в чужбина, така и чужденци, обучаващи се в България. Научи повече за това как можеш да участваш в Work and Travel USA ако не учиш в България, или се свържи с нашите консултанти за повече информация.

 

 

Регистрирай се онлайн за програмата още сега!

 

 

 

 

 

 

 


още за бригадите в САЩ:

 

Work and Travel - студентски бригади в САЩЗащо WAT с Usit coloursКой може да участва в WAT USAКак да се запишеш за WAT USAКаква е цената на WAT USAКредити за финансиране на твоята WAT програмаНачини да намериш работа в САЩАктуални работни позиции WAT лято 2015

Други студентски програми

Обяви за сравнение
Сравни x Изчисти обявите
Получавай пръв най-изгодните оферти