Usit Colours използва бисквитки, с цел подобряване на услугата на нашите уебстраници. Ако продължите да използвате онлайн услугите ни, приемаме че сте съгласни да получавате бисквитки от уебстраниците, собственост на компанията.

Студентски истории от САЩ

Студентски истории за бригадите в САЩ


Едно различно лято... в Америка

Казвам се Йоланда и съм изключително щастлива, че за втори пореден път сбъдвам мечтите си, благодарение на Usit Colours! Бригадите в САЩ са най-страхотното нещо, което може да се случи на един студент! Толкова e лесно да заминеш за Щатите и то не за седмица или две, а за цели 5 месеца!
От Тексас с любов и спомени за цял живот

Янита и Юлиян на Хавай по време на тяхната бригада в САЩHowdy y’all! 

Какво се сещате, когато чуете Тексас? – каубои, пустини и кактуси? Да,ама не! Тексас е съвсем различно усещане,емоция и начин на живот! Нещо различно,което никъде другаде не може да се види! 

Бяхме на бригада в Сан Антонио, Тексас – град с население около милион и половина, много туристи, безброй интересни места,които да посетиш – уникални увеселителни и водни паркове, зоологическа градина, Sea World, сафари, пещери и една голяма КУЛА – там на върха в ресторанта работихме и ние, а гледката от 550 фута (170 метра) височина, особено вечер, беше невероятна!С една Америка по-различен

Симона седи поред Линкълн Мемориал във Вашингтон по-време на нейното лято в САЩДори не знам още откъде да започна, откъде започна тази магия...предисторията е дълга, затова ще я пропусна. Независимо дали търсите приключение, дали искате да прекарате идно по-различно/и със сигурност незабравимо/ лято, дали искате да срещнете нови приятели от цял свят...както и ред други причини...Work and Travel USA е един от най-добрите начини да го направите! 

И никога няма да забравя сладката тръпка от първото ми влизане в офиса на Usit Colours при всички страхотни и усмихнати консултанти, това колко бях ентусиазирана и мотивирана от всичко ново и непознато, което предстои/а то го надхвъли стократно/, както и моментът, в който излязох от там, държейки папка с документи и договор, на който се бях подписала за най-прекрасното лято, което съм имала досега.Моетo нещастие, че това беше първата ми студентска бригада в САЩ

Яна, на яхта в САЩ по-време на нейната лятна бригада в САЩАз съм Жана и за мое нещастие тoва беше първата ми студентска бригада в Америка. Казвам нещастие, защото можеше да съм ходила поне 3 пъти, но това не ми попречи да имам най-страхотното лято до сега!

Толкова съм щастлива да споделя с вас това невероятно приключение, което стана реалност благодарение на страхотните млади и усмихнати хора в Usit Colours.


Яница и нейното лято в USA

Яница от Тракийски Университет на Work and Travel в САЩНикой не вярваше..но аз успях, направих го!
И сега?..сега съм звезда сред приятелите ми... сега съм гордостта на родителите ми... 
Станах самостоятелна, отговорна и независима!
Станах по-силна след спънките, но до мен имаше някой... той ми помагаше...
Сега се завърнах и ще ви разкажа кой беше този някой...
Той беше обикновен човек, човек като мен и теб – един бивш студент, лице на Usit Colours...
За да раберете за какво говоря първо ще Ви разкажа за себе си...
 Първото лято на Пламена и Краси в САЩ

Пламена и Краси във Вурджиния Бийч на Work and Travel USAНие сме Пламена и Красина и това беше първото ни лято в Америка и по-конкретно във Вирджиния Бийч. Може би много от вас не знаят, но Вирджиния Бийч притежава най-дългата плажна ивица в света (и, нека добавим, най-красивата). Лятото ни започна с най-скучната за всички част, а именно работа. Доста често в края на работния ден, изтощени и леко обезверени, всички се събирахме в градината на къщата в която живеехме и си разказвахме деня един на друг. Когато знаеш, че има на кой да се опреш в труден момент там всичко ти се струва някак по-лесно отколкото е. Така минаваха дните ни-работа, разговори, от време на време излизахме и с приятелите, които срещнахме във Вирджиния. 


 Мария и третото и лято на Work and Travel USA

Историята на Елеонора Енчева от нейното work and travel лято в САЩАз съм Мария, това беше третото ми лято на Work and Travel USA, третото най-незабравимо лято в живота ми. Незабравимо, благодарение на прекрасните хора, които бяха до мен през топлите месеци от годината и не на последно място на прекрасните девойки от USIT COLOURS.
 Животът не се мери с броя вдишвания, а с моментите, които спират дъха ни!

Историята на Елеонора Енчева от нейното work and travel лято в САЩНесъмнено всяко пътешествие може да се превърне в голямо приключение, стига да имате куража да скочите в него! Моето пътуване до САЩ обещаваше много позитивни емоции и изненади, а това, което всъщност се случи, бе дори далеч по-вълнуващо от очакванията. На пръв поглед едно страхливо момиче направи голяма крачка към новия си живот, изпълнен със смели решения и много адреналин. Много мои приятели не вярваха, че съм способна на това, а повярвайте, няма по голям стимул от това да бъдеш подценен :D


 От България до Доминикана, благодарение на WAT USA

Историята на Злати от нейния work and Travel USA, който я завежда до ДоминиканаПравили ли сте го в САЩ? А защо не и в Доминикана?!? Здравейте отново, приятели, пристрастени към бригадите в САЩ програмите! Спомняте ли си миналогодишния първи брой на списанието, в който ви разказах за невероятните, спиращи дъха залези, безбройните регати и изложения на пиратски кораби, катамарани и яхти, забавните вечери на интернационалната кухня, срещите със световноизвестни личности… и други забавни истории от летата, прекарани в така прекрасния Нюпорт, щата Роуд Айлънд.


 Мария на Civic Leadership Summit 2013

Мария на Civic Leadership Summit 2013 по време на студентската и бригада в САЩЗдравейте, Usit Colours! Обещах да пиша, за да разкажа за американското си лято тази година, за приключенията и емоциите на WAT 2013. Това лято със сигурност ще запомня най-вече със Civic Leadership Summit-a във Washington D.C., който CIEE организираха за първа година, и на който имах огромното удоволствие да присъствам.


 


 Траяна и Свилен в Williamsburg Virginia

Траяна и Свилен в Williamsburg Virginia на work and travel USAЗдравей, Деси, пишат ти Траяна и Свилен от Уилямсбърг, Вирджиния…. да ние все още сме тук, но времето, което ни остава, е към своя край. Работим като сервитьорка и готвач в ресторантa, който ти ни препоръча. Преди да заминем си мислехме, че всичко ще е точно, както ти ни разказа. Но за твое удивление градчето се е променило доста, от това което е било преди няколко години. За сметка на това обаче, хората за които ни разказва не са се променили изобщо. В ресторанта срещнахме изключително приветливи и отзивчиви колеги, с които създадохме невероятни спомени през летните дни. Така както ресторантът е интернационалният дом на палачинките, така и персоналът също беше интернационален.


 


Once in a lifetime

Таня и нейното уникално лято на work and travel USAИсторията в началото, в първите месеци е една и съща при всеки. Първоначалните емоции, изпращане, големият културен шок, постоянното сравняване на това и онова, тук и там, новите хора, новите спомени от новото лято, и, разбира се, работата. Наред с всичко останало имах уникалния шанс да работя почти изцяло с американци и наистина да видя тази Американска мечта – да знаеш, че колкото и да ти е изморително, трудно, апатично, накрая винаги печелиш, и успяваш да постигнеш това, за което си отишъл... 


Ралица и Empire State City

Ралица Желева в Ню Йорк по-време на нейното work and travel USA лятоЗнам, че е вече прекалено много си слушал и чел за Ню Йорк… Знам, че е изтъркано, но уверявам те, докато не го видиш с очите си, не знаеш нищо за този град. Точно за това ако още не си го посетил, позволи ми да ти разкажа за моята първа среща с града, който никога не спи. Кацнахме вечерта. Две девойки в големия град. Докато самолетът се спускаше си припявах само песента на Alicia Keys-Empire state of mind… но дори не подозирах къде попадам! Още от летището в главата ми се въртеше само една мисъл: „Concrete jungle where dreams are made”. Имах чувството, че винаги съм се возила на тези влакове, в това метро, разминавала съм се с тези хора, защото сме изгледали толкова много филми и всичко беше като във филм, а дори не подозирах как ще протече първата ми вечер там…
 На другия край на света или историята на Петя за нейната бригада в Аляска

Историята на Петя за нейното work and travel лято в АляскаПредполагам, че моята история е доста по-различна от тези, които сте чували до сега, но пък е не по- малко интересна. Всичко започна през януари 2010, когато с моя приятелка решихме, че е крайно време да заминем на бригада в USA. Всичко стана доста внезапно… не знаехме нито къде искаме да отидем, какво да работим, кога да заминем. Бяхме чули доста хубави неща за Аляска и се насочихме в тази посока. Намерихме добра оферта и решихме, че заминаваме.:) Един град - New York City, един мач - Nadal vs. Verdasco и една сбъдната мечта

Историята на Пламен за негвото work and travel лято в USATака, и аз да кажа нещо за Work and Travel USA – на първи юни заминах с един приятел за САЩ, по-точно за Virginia Beach, щата Virginia (най-консервативният щат). Като цяло Virginia Beach е един от най-хубавите курорти и топ дестинация в USA. Началото беше доста интересно, пътуването ни продължи малко над 20 часа, на летището във Вашингтон ни казаха, че са ни изгубили багажа, но скоро всичко си дойде на мястото. Два – три дни след пристигането ни започнахме работа като помощник – сервитьори в ресторанта на хотел Хилтън. След около месец започнах и втора работа в една пицария на същата позиция. След като понатрупахме малко пари решихме, че е време да попътуваме малко из USA. 

 Live now, sleep later или историята на Цвети от нейното Work and Travel USA лято

Историята на Цвети за нейното Work and Travel лято в USAБях ученичка, когато чух за първи път за студентските бригади от истории на приятели и познати и сякаш още тогава ми се стори примамлива идеята да се възползваш от възможността, която ти дават като студент, да посетиш US. Не се примирявах с мисълта, че единственият ми досег с Америка е чрез американските комедии, сериали, реклами, книги и прочие. О, да, бленувах да се запозная с Америка, не просто такава, каквато я познаваме от филмите, а в оригинален вариант! И така след известно време моята програма Work and Travel USA ме отведе вече за втора година в Chatham, Cape Cod. 


 Life Elevated или историята на Сияна и Манол от Utah

Work and Travel USA - Utah през очите на Сияна и МанолБях ученичка, когато чух за първи път за студентските бригади от истории на приятели и познати и сякаш още тогава ми се стори примамлива идеята да се възползваш от възможността, която ти дават като студент, да посетиш US. Не се примирявах с мисълта, че единственият ми досег с Америка е чрез американските комедии, сериали, реклами, книги и прочие. О, да, бленувах да се запозная с Америка, не просто такава, каквато я познаваме от филмите, а в оригинален вариант! И така след известно време моята програма Work and Travel USA ме отведе вече за втора година в Chatham, Cape Cod.


 « обратно

От Ivan Kostov

Други студентски програми

Обяви за сравнение
Сравни x Изчисти обявите
Получавай пръв най-изгодните оферти