Usit Colours използва бисквитки, с цел подобряване на услугата на нашите уебстраници. Ако продължите да използвате онлайн услугите ни, приемаме че сте съгласни да получавате бисквитки от уебстраниците, собственост на компанията.

Защо с Usit Colours

 Защо Work and Travel USA с Usit Colours?

Всяка година хиляди студенти от цял свят стават част от приключението Work and Travel USA, срещат се с един съвсем нов свят, запознават се с една нова култура и посещават места, които са виждали само по филмите… Искаш ли да бъдеш един от тях?

 

Защото ние ти предлагаме нещо много повече от просто програма. Ние ти предлагаме да изживееш Америка!

 

Да заживееш като американците, да се потопиш в средата, да видиш най-емблематичните места в САЩ, да работиш 4 месеца и да изкараш пари, за да можеш да обиколиш страната в тридесетдневния туристически период, да застанеш на ръба на Големия каньон или да минеш под Ниагарския водопад, да се влюбиш в Ню Йорк, да се качиш на най-високото влакче в света или да се разходиш по Алеята на славата, да видиш Йелоустоун, да купонясваш в Лас Вегас…

 

Изживей Америка с Юзит Калърс!

 

 

Готов ли си за едно лятно приключение? Ако да, ние те каним да го направиш с нас! Какво ти гарантираме:

 

Usit Colours е най-голямата агенция за студентски пътувания в България и единствената, която e сертифицирана за качеството на предлаганите услуги!

 НИЕ СМЕ №1 :)

 

»    Usit Colours е най-голямата агенция за студентски пътувания в България и единствената, която e сертифицирана за качеството на предлаганите услуги. Занимаваме се със студентски бригади от 1999 г. и сме горди, че оттогава до днес десетки хиляди студенти избраха точно нас за подготовката на своето незабравимо лято в САЩ, пък и повториха по два, по три, а някои дори и по четири пъти.

 

 

 


 

Няма да те лъжем, да преминеш през всички етапи на Work and Travel не е просто, но да го направиш с нас е по-лесно от която и да е друга компания на Българския пазар!

С НАС Е ЛЕСНО!

 

»   Няма да те лъжем, да преминеш през всички етапи на Work and Travel не е просто, но да го направиш с нас е по-лесно отколкото с която и да е друга компания на българския пазар. Сега можеш да се запишеш за програмата и това ще ти отнеме само няколко минути! Ние ще ти съдействаме в цялата подготовка – ще ти помогнем да намериш най-добрата работна позиция, ще подготвим за теб всички необходими документи, ще се погрижим за кандидатстването ти за виза и ще организираме пътуването ти до САЩ. Важното е не само това, което правим за теб, а и това как го правим!

 

 


 

С Usit Colours изборът е изцяло твой – от първата до последната стъпка по подготовката на лятната ти бригада – избери къде да отидеш, избери какво да работиш сред над 1500-те възможности, предлагани на нашите клиенти, избери приятел, с който да заминеш.

С НАС ИМАШ ИЗБОР!

 

»    С Usit Colours изборът е изцяло твой – от първата до последната стъпка по подготовката на лятната ти бригада – избери къде да отидеш, избери какво да работиш сред над 2000-те възможности, предлагани на нашите клиенти, избери приятел, с когото да заминеш.  Ще имаш и пълен избор за пътуването ти - на коя дата да летиш, на кое летище да кацнеш, с коя авиокомпания да пътуваш, всичко.

 

 

 


 

 Usit Colours ще се погрижи да не се притесняваш за нищо, но все пак знаем, че най-вероятно интервюто за виза те притеснява, точно за това ти предлагаме пълно възстановяване на таксата по програмата и сумата за самолетен билет, в случай че ти откажат виза, без да е необходимо да плащаш допълнителни застраховки!

 С НАС Е СИГУРНО!

 

»    Usit Colours ще се погрижи да не се притесняваш за нищо, но все пак знаем, че най-вероятно интервюто за виза те притеснява, точно за това ти предлагаме пълно възстановяване на таксата по програмата и сумата за самолетен билет, в случай че ти откажат виза, без да е необходимо да плащаш допълнителни застраховки! Важно е да знаеш, че ние подбираме и работим само с най-добрите спонсориращи организации за Work and Travel USA и не крием от теб кои са! Така можеш да си напълно спокоен за твоята студентска бригада преди да заминеш и докато си в САЩ.

 

 

 

 


 

 

Дори привидно цените ни да изглеждат подобни на тези на другите агенции на пазара, с нас спестяваш, защото получаваш безплатно много неща, за които на други места плащаш, както и имаш достъп до услуги на ексклузивни условия!

 С НАС СПЕСТЯВАШ!

 

»    Дори привидно цените ни да изглеждат подобни на тези на другите агенции на пазара, с нас спестяваш, защото получаваш безплатно много неща, за които на други места плащаш, както и имаш достъп до услуги при ексклузивни условия. 

 

 

 

 


 

 

Най-голямото ни предимство – нашият екип! Във всеки от офисите на Usit Colours ще срещнеш нашите млади и усмихнати консултанти, които говорят на твоя език, които могат да ти разкажат за бригадата в САЩ от собствен опит и да ти дадат ценни съвети. Те ще ти съдействат през всяка стъпка от подготовката на твоето заминаване, както и докато си в Щатите.

 С НАС Е ГОТИНО!

 

»    Най-голямото ни предимство – нашият екип! Във всеки от офисите на Usit Colours ще срещнеш нашите млади и усмихнати консултанти, които говорят на твоя език, които могат да ти разкажат за бригадата в САЩ от собствен опит и да ти дадат ценни съвети. Те ще ти съдействат през всяка стъпка от подготовката на твоето заминаване, както и докато си в Щатите.

 

 

 

 

 

 


още за бригадите в САЩ:

 

Work and Travel - студентски бригади в САЩЗащо WAT с Usit coloursКой може да участва в WAT USAКак да се запишеш за WAT USAКаква е цената на WAT USAКредити за финансиране на твоята WAT програмаНачини да намериш работа в САЩАктуални работни позиции WAT лято 2015

 

Други студентски програми

Обяви за сравнение
Сравни x Изчисти обявите
Получавай пръв най-изгодните оферти