Usit Colours използва бисквитки, с цел подобряване на услугата на нашите уебстраници. Ако продължите да използвате онлайн услугите ни, приемаме че сте съгласни да получавате бисквитки от уебстраниците, собственост на компанията.

American Airlines

Обща информация за авиокомпания American Airlines

 

Аmerican Airlines (Америкън Еърлайнс) е най-голямата авиокомпания в света от гледна точка на брой самолети, полети и пътници. Централата й се намира в Тексас. Основател са на алианса „One World” в който членуват компании като Air Berlin, Qatar Airways, Royal Jordan, British Airways, Iberia и др.

 

 

До къде лети авиокомпания American Airlines от България

Авиокомпанията оперира полети от Чикаго, Далас, Маями, Ню Йорк, Финикис и Филаделифия до над 300 града на шест континента. Тя е често използвана за вътрешни полети в САЩ. 

Полетите от и до София (Терминал 2) се осъществяват заедно с партньорите им British Airways и Iberia, които изпълняват полета от София до съответно Лондон и Мадрид,а с Американ еърлайнс ще летите след прекачването в Европа - до САЩ. 

Какъв багаж мога да нося, ако имам билет на American Airlines

Ръчен багаж:

На полетите на Аmerican Airlines е разрешено да носите 1 брой ръчен багаж с максимални размери  56 x 36 x 23 см, както и един брой личен багаж (пр. дамска чанта, чанта за лаптоп).

Чекиран багаж

Ако ползвате Американ еърлайнс в комбинация с Бритиш еъруейз или Иберия от София до САЩ, тогава за цялото пътуване ще имате включенв цената 1 брой до 23 кг. за икономична класа  и 1 брой до 32 кг. за бизнес класа. 

При вътрешните полети обаче – т.е. когато купувате самолетен билет само за полет между две точки в САЩ, тогава чекиран багаж не е включен в цената на билета. Ако желаете да доплатите за такъв, може да го направите единствено на летището, преди полета. 

Чек-ин (регистрация) - правила на American Airlines

Онлайн чекирането за полетите на American Airlines е достъпно от 24 часа до 90 минути преди часът на излитане за международните полети (пр. Лондон – Ню Йорк) и от 24 часа до 45 минути преди часът на излитане за вътрешни полети (в САЩ).

Чек-ин не е задължително да се направи предварително онлайн. Той може да се направи и безплатно, на летището преди полета.  

 

 


 

« обратно

 

 

Creative Commons LicenseОбща информация за авиокомпания RyanAir by Диляна Георгиева is licensed under a Creative Commons Attribution-NonCommercial-NoDerivatives 4.0 International License.
публикувана 03.2017   /  обновена 02.2018
Получавай пръв най-изгодните оферти