Usit Colours използва бисквитки, с цел подобряване на услугата на нашите уебстраници. Ако продължите да използвате онлайн услугите ни, приемаме че сте съгласни да получавате бисквитки от уебстраниците, собственост на компанията.

Emirates

Обща информация за авиокомпания Emirates Информация и полети на авиокомпания Emirates

 

Авиокомпания Emirates (Емирейтс) е национален превозвач на Обединени Арабски Емирства (ОАЕ) и тяхна собственост, базирана в Дубай. Emirates е най-голямата авиокомпания в Близкия Изток и една от най-предпочитаните за далечни полети до Азия, Австралия и Нова Зеландия, до която летят директно от Дубай. Тя изпълнява полети до над 140 града в целия свят.

До къде лети авиокомпания Emirates от България

Към момента Emirates не предлага директни полети от и до София, но е възможно техен полет да бъде съчетан с полет от София до Дубай или дестинация в Европа, до която летят техни партньори, какъвто е Bulgaria Аir.

Авиокомпанията е предпочитана за пътници от Югоизточната част на България, за които са удобни полети от Истанбул. От там може да се намерят сравнително изгодни оферти за самолетни билети до Азия, Австралия и други далечени дестинации. 


Сред най-предпочитаните дестинации на Emirates са о. Мавриции, Мароко и ЮАР в Африка, Пукет в Тайланд, Пърт, Мелбърн в Австралия, Нова Зеландия, Бразилия.

Какъв багаж мога да нося, ако имам билет на Emirates

Ръчен багаж:

 

За пътници с билети в икономична класа изискванията за ръчния багаж са до 7кг и с максимални размери 55 x 38 x 20cm. Пътниците в бизнес класа могат да вземат безплатно на борда втори брой ръчен багаж с максимални размери 45 x 35 x 20cm.

 


Чекиран багаж:

 

Пътниците на авиокомпания Emirates винаги имат включен безплатно чекиран багаж в цената на самолетния билет, но разрешеното тегло и брой варират много в зависимост от дестинацията на полетите и тарифата на билета. Например, при билетите в икономична класа максималното тегло на безплатния чекиран багаж може да е между 20 и 35 кг. За клиентите, пътуващи в Бизнес класа ограничението в теглото на регистрирания багаж е 40 кг.

Ако вече имате закупен самолетен билет с Емирейтс, може да видите разрешения брой, тегло и размер на включения чекиран багаж. Ако все още нямате билет или просто искате да сте сигурни относно ограниченията за вашия билет, може да се свържете с нас, за да проверим за конкрените полети и налични места. 

 

Чек-ин (регистрация) - правила на Emirates

Онлайн чек-ин не е задължителен за полети на Емирейтс, но ако желаете да спестите време на летището или да си запазите място в самолета предварително, може да го направите на официалния сайт на авиокомпанията между 48 часа и 90 минути преди часа на излитане. Чек-ин може да се направи и на летището, без допълнителна такса.

 

 


 

« обратно

 

 

Creative Commons License Обща информация за авиокомпания Emirates by Диляна Георгиева is licensed under a Creative Commons Attribution-NonCommercial-NoDerivatives 4.0 International License.
публикувана 03.2017   /  обновена 02.2018
Получавай пръв най-изгодните оферти