Emirates

Обща информация за авиокомпания Emirates Информация и полети на авиокомпания Emirates

 

Авиокомпания Emirates (Емирейтс) е национален превозвач на Обединени Арабски Емирства (ОАЕ) и тяхна собственост, базирана в Дубай. Emirates е най-голямата авиокомпания в Близкия Изток и една от най-предпочитаните за далечни полети до Азия, Австралия и Нова Зеландия, до която летят директно от Дубай. Тя изпълнява полети до над 140 града в целия свят.

До къде лети авиокомпания Emirates от България

Към момента Emirates не предлага директни полети от и до София, но е възможно техен полет да бъде съчетан с полет от София до Дубай или дестинация в Европа, до която летят техни партньори, какъвто е Bulgaria Аir.

Авиокомпанията е предпочитана за пътници от Югоизточната част на България, за които са удобни полети от Истанбул. От там може да се намерят сравнително изгодни оферти за самолетни билети до Азия, Австралия и други далечени дестинации. 


Сред най-предпочитаните дестинации на Emirates са о. Мавриции, Мароко и ЮАР в Африка, Пукет в Тайланд, Пърт, Мелбърн в Австралия, Нова Зеландия, Бразилия.

Какъв багаж мога да нося, ако имам билет на Emirates

Ръчен багаж:

 

За пътници с билети в икономична класа изискванията за ръчния багаж са до 7кг и с максимални размери 55 x 38 x 20cm. Пътниците в бизнес класа могат да вземат безплатно на борда втори брой ръчен багаж с максимални размери 45 x 35 x 20cm.

 


Чекиран багаж:

 

Пътниците на авиокомпания Emirates винаги имат включен безплатно чекиран багаж в цената на самолетния билет, но разрешеното тегло и брой варират много в зависимост от дестинацията на полетите и тарифата на билета. Например, при билетите в икономична класа максималното тегло на безплатния чекиран багаж може да е между 20 и 35 кг. За клиентите, пътуващи в Бизнес класа ограничението в теглото на регистрирания багаж е 40 кг.

Ако вече имате закупен самолетен билет с Емирейтс, може да видите разрешения брой, тегло и размер на включения чекиран багаж. Ако все още нямате билет или просто искате да сте сигурни относно ограниченията за вашия билет, може да се свържете с нас, за да проверим за конкрените полети и налични места. 

 

Чек-ин (регистрация) - правила на Emirates

Онлайн чек-ин не е задължителен за полети на Емирейтс, но ако желаете да спестите време на летището или да си запазите място в самолета предварително, може да го направите на официалния сайт на авиокомпанията между 48 часа и 90 минути преди часа на излитане. Чек-ин може да се направи и на летището, без допълнителна такса.

 

 


 

« обратно

 

 

Creative Commons License Обща информация за авиокомпания Emirates by Диляна Георгиева is licensed under a Creative Commons Attribution-NonCommercial-NoDerivatives 4.0 International License.
публикувана 03.2017   /  обновена 02.2018

За да направим вашето преживяване на нашия сайт по-приятно и ползотворно, да изпращаме специални промоции и съобщения, според вашите интереси, ние ползваме бисквитки.


Можете да прочетете подробно описание на бисквитките, които ползваме и да прецените дали да се съгласите или да се откажете от тях. Второто няма да ограничи ползването на сайта ни, но ще прекрати възможността да бъдете информирани в рекламните канали за оферти към които бихте имали интерес.

иконка иконка