Usit Colours използва бисквитки, с цел подобряване на услугата на нашите уебстраници. Ако продължите да използвате онлайн услугите ни, приемаме че сте съгласни да получавате бисквитки от уебстраниците, собственост на компанията.

Tarom

Обща информация за авиокомпания Tarom Авиокомпания Таром, Румъния - изгодни оферти, полети и информация

 

Tarom (Таром) е националният авиопревозвач в Румъния, създаден през 1954 г. През 2010 г. Таром влизат в обединението SkyTeam Alliance, където членуват още големи авиокомпании като Air France, Alitaliа, KLM, Delta, Aeroflot.

Централата на Tarom се намира в Букурещ, като основното летище (хъб) от което оперират е Международно летище Хенри Коанда, Букурещ. 

До къде лети авиокомпания Tarom от Букурещ и София

Tarom изпълнява директни полети София - Букурещ и обратно почти ежедневно, като полетите са от Терминал 2. 

Компанията оперира до над 50 дестинации в Европа, Северна Африка и Близкия Изток, самостоятелно и в споделени полети с партньрите си. Сред най-популярните дестинации от Букурещ са Будапеща, Виена, Прага, Франкфурт, Париж, Ларнака, Барселона, Турин, Стокхолм, Бейрут, Истанбул и Тел Авив.

Полетите на ТАРОМ до дестинации различни от София, се ползват по-често от пътници, живеещи в северната част на България, поради близостта на летището Букурещ. В много случаи то е по-удобно и лесно за достигане за тях от летище София.


 

Какъв багаж мога да нося, ако имам билет на Tarom

Ръчен багаж: 

 

Позволен на борда на полетите на Tarom е 1 брой с максимални размери 55 см x 40 см x 20 см и 1 брой по-малък багаж (дамска чанта, чанта за лаптоп), като общото максималното тегло на кабинния багаж е 10 кг. За определни полети, изпълнявани със самолети ATR 42 / ATR 7 размерите на ръчния багаж са по-малки – той трябва да е с максимални размери 35 см x 30 см x 20 см.

 

Чекиран багаж:

 

Включен в цената на всеки самолетен билет на TAROM е 1 брой до 23 кг за икономична класа и  3 броя, всеки с тегло до 23 кг за бизнес класа. За определени дестинации, като Бейрут, Ларнака и Оман максималното тегло на куфар е до 30 кг.

Чек-ин (регистрация) - правила на Tarom

Онлайн чекирането (регистрация) за полетите на Таром е достъпно между 30 часа и 60 мин преди полета, като може да бъде направено безплатно на сайта на авиокомпанията. Безплатно е и чекирането на летище.

 


 

 

« обратно

 

 

Creative Commons LicenseОбща информация за авиокомпания Tarom by Диляна Георгиева is licensed under a Creative Commons Attribution-NonCommercial-NoDerivatives 4.0 International License.
публикувана 03.2017   /  обновена 02.2018
Получавай пръв най-изгодните оферти