Usit Colours използва бисквитки, с цел подобряване на услугата на нашите уебстраници. Ако продължите да използвате онлайн услугите ни, приемаме че сте съгласни да получавате бисквитки от уебстраниците, собственост на компанията.

Easyjet

Обща информация за Авиокомпания EasyJetОбща информация за Авиокомпания EasyJet

Създадена през 1995 г., EasyJet (Изиджет) е нискотарифна авиокомпания от Великобритания. Kъм момента e втората най-голяма в сектора след Ryanair, изпълняваща както вътрешни, така и международни полети. Към 2016 г. EasyJet обслужва над 700 летища в 32 държави.


 

До къде лети авиокомпания Easy Jet от България

Към момента, Easy Jet извършва директни полети от Терминал 1 в София до Лондон - летища Гетуик и Станстед, както и полети от София до Манчестър. От юни месец, авиокомпанията ще започне да изпълнява и полети  Варна –  Берлин – Варна – в сряда и в събота и Лондон – Гетуик – Лондон – във вторник, сряда и събота. Самолетните билети за тези направления вече са в продажба. Може да купите билети за полети на Изи джет от Варна, София или от всяко друго летище, което авиокомпанията обслужва, чрез някоя от офертите по-долу или формата за търсене, където може да намерете предложения за по-подходящи за вас дати.

Какъв багаж мога да нося, ако имам билет на Easy Jet

Ръчен багаж:

Самолетните билети на Easy Jet включват безплатен ръчен багаж - 1 брой - с максимални размери 56 х 45 х 25 см. Ако полетът е пренатоварен и няма достатъчно място в кабината на самолета е възможно да се наложи да оставите вашия ръчен багаж за превоз в багажното отделение без да заплащате за това.

Чекиран багаж:

Ако имате нужда от по-голям багаж (куфар, голям сак) за вашия полет с Easy Jet, може доплатите за чекиран (регистриран) багаж – 1 брой до 20 кг и максимален общ сбор на височина-дължина и широчина на чантата - до 275 см. Имате възможност да доплатите за повече килограми, но не и за повече бройки. Цената за всеки допълнителни 3 кг. е 24 евро, като може да добавите не повече от 12 кг над 20-те разрешени.

Чек-ин (регистрация) - правила на Easy Jet

Както при повечето нискобюджетни авиокомпании, при полетите на Изи джет предварителното онлайн чекиране, издаване на бордна карта и носенето й на хартия (напечатана) е задължително. Може да се осъществи най-рано 30 дни преди полета.

Ако сте закупили вашите самолетни билети на Easy Jet чрез Юзит Калърс без значение дали сте го направили в нашия сайт, офис или по имейл/телефон, вие ще получите от нас безплатно онлайн чекиране и бордни карти.

 « обратно

 

 

Creative Commons LicenseОбща информация за Авиокомпания EasyJet by Диляна Георгиева is licensed under a Creative Commons Attribution-NonCommercial-NoDerivatives 4.0 International License.

 

обновена 03.2017
Получавай пръв най-изгодните оферти