Usit Colours използва бисквитки, с цел подобряване на услугата на нашите уебстраници. Ако продължите да използвате онлайн услугите ни, приемаме че сте съгласни да получавате бисквитки от уебстраниците, собственост на компанията.

Ryanair

Обща информация за авиокомпания RyanAirОбща информация за авиокомпания RyanAir

Ryanair е ирландска нискотарифна компания с главно седалище в Дъблин, Ирландия.

Ryanair има една от най-добре развитите мрежа, като лети до повече от 160 дестинации в Европа и Мароко. В близко бъдеще от компанията смятат да отворят нискотарифна линия до Източния браг на САЩ.

От Ryanair твърдят, че разполагат с най-новата, екологична и тиха флотилия в Европа. Към октомври, средната възраст на самолетите им с 3.3 години. За първи път флотът на компанията достига 200 самолета на 5 септември 2009 г. Авиокомпанията се резвива бързо и прогнозите сочат, че към 2012г. ще оперират с 292 самолета. Към Днешна дата разполагат с 255 Boeing 737-800.

Авиокомпанията се характеризира като бързо развиваща се, като резултат от либерализацията на въздушния транспорт в Европа и от успешния "lowcost" бизнес модел, който следва. Ryanair е най-голямата нискотарифна авиокомпания в Европа и третата по големина авиокомпания в Европа по брой превозени пътници.

Успеха на компанията през последните години е комерсиалната й стратегия. За разлика от повечето си конкуренти Ryanair не ползва големи и добре известни летища, а по-малки и отдалечени летища, но обезпечени с  железопътен или автобусен транспорт с големите градове, което води до намаляване на разходите от високи летищни такси.

Ryanair летят от и до България, като изпълняват ежеседмични полети от Пловдив до Лондон и Франкфурт на цени от 6 евро за еднопосочен билет.

Всички допълнителни услуги на борда се заплащат допълнително, като освен това на борда се предлагат - алкохол, сувенири, козметика, дори финансови и банкови услуги.

 

« обратно

 

 

Creative Commons LicenseОбща информация за авиокомпания RyanAir by Диляна Георгиева is licensed under a Creative Commons Attribution-NonCommercial-NoDerivatives 4.0 International License.

 

 

обновена 03.2016
Получавай пръв най-изгодните оферти