Usit Colours използва бисквитки, с цел подобряване на услугата на нашите уебстраници. Ако продължите да използвате онлайн услугите ни, приемаме че сте съгласни да получавате бисквитки от уебстраниците, собственост на компанията.

Хотели България - 8 Декември оферти

 • Родопски дом Хотел 4*, Чепеларе

  Тип Оферта:

  Специален пакет за студентски празник в периода 7 - 11 декември 2017. Пакетите са за 2 или 3 нощувки със закуски, вечери, празнична вечеря, DJ, вътрешен басейн, джакузи, сауна и парна баня.

   

  Хотелът:

  Хотелът е новопостроен и посрещна първите си клиенти през м. Април 2006г. Хотелът работи целогодишно

  Цена на човек за 2 нощувки от: 81 лв

 • Снежанка Хотел 3*, Пампорово

  Тип Оферта:

  Специален пакет за студентски празник в периода 8 - 11 декември 2017. Пакетите са за 2 или 3 нощувки със закуски и вечери, празнична вечеря, DJ, ползване на закрит басейн и сауна.

   

  Хотелът:

  Пампорово е от зимните курорти, които нямат нужда от представяне. Същото важи и за хотел Снежанка

  Цена на човек за 2 нощувки от: 69 лв

 • Пирина клуб Хотел 3*, Банско

  Тип Оферта:

  Специален пакет за студентски празник в периода 7 - 10 декември 2017. Пакетите са за 2 нощувки със закуски, празнична вечеря, сауна, джакузи, тенис на маса и 20% отстъпка от масажните програми.

   

  Хотелът:

  Хотел Пирина клуб е разположен в централната част на Банско на не повече от 5 минути път пеша от площада. Хотелът е сравнително нов и е построен в типичния за Банско стил - основно от камък и дърво. Въпреки че е семеен, той не е никак малко и предлага значителен брой услуги за своите гости. 

  Цена на човек за 2 нощувки от: 79 лв

 • Айсберг Банско Хотел 3*, Банско

  Тип Оферта:

  8 декември в периода 7-10 декември 2017. Пакетите са за 2 или 3 нощувки със закуски, празнична вечеря, DJ, ползване на вътрешен плувен басейн, джакузи и фитнес.

   

  Хотелът:

  Хотел Айсберг отваря врати през 2005-та година в новата част на Банско, като по този начин се намира в близост до ски лифта в Банско и на около 800 метра от центъра на курорта.

  Цена на човек за 2 нощувки от: 94 лв

 • Мария-Антоанета Резиденс Хотел 2*, Банско

  Тип Оферта:

  Пакетна оферта за 8 декември в периода 7 - 10 декември 2017. Пакетите са за 2 нощувки с закуски, празнична вечеря в основния ресторант на хотела, DJ, ползване на вътрешен басейн, сауна, парна баня и фитнес.

   

  Хотелът:

  Апартаментен комплекс Мария Антоанета е разположен в  местноста на гр. Банско - Страгите, в подножието на планината и в непосредствена близост до първа станция на кабинковия лифт.

  Цена на човек за 2 нощувки от: 91 лв

 • Мурите Хотел 4*, Разлог

  Тип Оферта:

  Пакетна оферта за 8 декември в периода 7 - 10 декември 2017. Пакетите са за 2 или 3 нощувки със закуски, празнична вечеря, DJ, ползване на вътрешен басейн, джакузи, фитнес, сауна, парна баня, интернет и шатъл до Банско по разписание.

   

  Хотелът:

  Мурите Клуб Хотел е наследник на White Fir Valley и се състои от 4 тематични сгради: Азалия, Орхидея, Камелия и Жасмин. Орхидея и Камелия са разположени в непосредствена близост до сграда Азалия. В „Азалия” са разположени луксозни стаи и апартаменти, чиито гости, за разлика от тези на останалите сгради, имат удобен достъп до СПА центъра и заведенията, както и на допълнителни услуги като рум сървис и мини бар. Стандартните ни стаи се намират в „Орхидея”, „Камелия” и „Жасмин”.

  Цена на човек за 2 нощувки от: 96 лв

By Maria Koynakova

Получавай пръв най-изгодните оферти