Usit Colours използва бисквитки, с цел подобряване на услугата на нашите уебстраници. Ако продължите да използвате онлайн услугите ни, приемаме че сте съгласни да получавате бисквитки от уебстраниците, собственост на компанията.

Плащане

Плащане по банков път Usit ColoursПлащане по банков път

За плащане по банков път можете да изберете една от следните сметки:
 

»    Банка ДСК - IBAN: BG83STSA93000023467358 / BIC: STSABGSF за банкови преводи в лева
»    Банка Райфайзенбанк България - IBAN: BG17RZBB91551461022302 / BIC: RZBBBGSF за банкови преводи в евро

 

 

Необходимо е да посочите получател Юзит Калърс България и да опишете продукта, който плащате – номер на резервация, име и фамилия на поне един от пътниците/гостите.

При плащане по банков път преводът постъпва в банковите сметки на Юзит Калърс между 1 и 3 работни дни след нареждането. В случай на плащане на резервации с промоции или с по-кратък срок на валидност е необходимо да ни изпратите копие от платежното нареждане по имейл или факс, за да потвърдите извършеното плащане.
Ако датата ви на отпътуване/настаняване е след по-малко от 3 дни, е необходимо да изберете друг начин на плащане.

 

 


 

Плащане в офис Usit ColoursПлащане в офис на Usit Colours

В офисите ни се приемат плащания в брой или с карта през ПОС терминал. Можете да изберете от 16 офиса на Usit Colours в цялата страна.

 

 

 


 

 

BNP Pariba Personal Finances payment wit Usit ColoursПлащане на вноски

Възползвайте се от специалната оферта на БНП Париба Лични Финанси да заплатите за пътуването си на вноски, чрез специално разработения потребителски кредит. Разпределете плащанията в рамките на 3 до 12 месеца и се възползвайте от лесната и бърза процедура за отпускане на кредита.

 

Разберете повече за тази опция тук.

 

 

 

 

 

 

« обратно

 

 

 

От Ivan Kostovиконка иконка