Usit Colours използва бисквитки, с цел подобряване на услугата на нашите уебстраници. Ако продължите да използвате онлайн услугите ни, приемаме че сте съгласни да получавате бисквитки от уебстраниците, собственост на компанията.

Визови услуги

Визови услуги от Usit Colours
 

»    Виза за Съединените Американски Щати

Usit Colours съдейства при подготовката на документи за кандидатстване за американски визи тип B1/B2 - за пътуване до САЩ с цел туризъм, посещение на роднини и приятели или бизнес.
Обърнете се към нас за съдействие при подготовката на документите за кандидатстване за американски визи тип B1/B2 - за пътуване до САЩ с цел туризъм, посещение на роднини и приятели или бизнес. Цената на визата за САЩ, платима към Американското посолство, е 160 USD. Услугата по подготовка на документи за кандидатстване за американска виза на Usit Colours е 49 лв., в случай че закупите самолетен билет от агенцията. За разлика от други агенции, ние предлагаме и отделна услуга по подготовка на документи за кандидатстване за виза, като цената е 69 лв. 


»    Виза за Дубай (ОAE)

Usit Colours съдейства при подготовката на документи за кандидатстване за визa за Дубай (UAE)
Считано от 22.03.2014 г. българските граждани не се нуждаят от предварително издадена виза за Обединени Арабски Емирства. Разрешението за пребиваване на територията на ОАЕ с цел туризъм или посещение се получава след кацане на летище и е безплатно.

 


»    Виза за Тайланд

Usit Colours съдейства при подготовката на документи за кандидатстване за визa за Тайланд
Usit Colours съдейства за кандидатстване за визи за Кралство Тайланд с цел туризъм, посещение на роднини и приятели или бизнес. Цената за издаване на туристическа виза за Тайланд е €55 или 108 лв.


 


»    Виза за ЮАР

Usit Colours съдейства при подготовката на документи за кандидатстване за визa за ЮАР
Считано от 15.08.2014 г. българските граждани кандидатстващи за виза за  Република Южна Африка с цел туризъм, посещение на роднини и приятели или бизнес следва да се явят лично пред консулския отдел за подаване на необходимите документи и кратък въпросник за целите на пътуването.
 « обратно

 иконка иконка

By Dilyana Georgieva