Usit Colours използва бисквитки, с цел подобряване на услугата на нашите уебстраници. Ако продължите да използвате онлайн услугите ни, приемаме че сте съгласни да получавате бисквитки от уебстраниците, собственост на компанията.

Хотели България - Майски празници

 • Аквилон Спа Хотел 3*, Баня

  Тип Оферта:

  Ценова оферта за периода 10.04 - 14.06.2018 година с включена закуска. Офертата не е валидна за периодите на национални регионални и религиозни празници.

   

  Хотелът:

  Хотелът предлага отлична комбинация от СПА процедури, лечение с гореща минерална вода и ваканция с активно спортуване.

  Цена на вечер от: 68 лв за стая

 • Апартхотел Камелия Хотел 4*, Пампорово

  Тип Оферта:

  Ценова оферта за периода 15.04 - 30.11.2018 година с включена закуска. Цените не важат за периодите на национални, регионални и религиозни празници.

   

  Хотелът:

  Нов хотел разположен непосредствено до една от ски писти в комплекса на ски център Студенец и има директен достъп през ски гардероба.  Разполага с уникална архитектура и кокетен СПА център. Изключително удобно място за почивка с деца.

  Цена на вечер от: 69 лв за стая

 • Мария-Антоанета Резиденс Хотел 2*, Банско

  Тип Оферта:

  Пакетна оферта за настаняване в периода 10 април - 6 декември с включена закуска и вечеря

   

  Хотелът:

  Апартаментен комплекс Мария Антоанета е разположен в  местноста на гр. Банско - Страгите, в подножието на планината и в непосредствена близост до първа станция на кабинковия лифт.

  Цена на вечер от: 77 лв за стая

 • Парк хотел Гардения Хотел 4*, Банско

  Тип Оферта:

  Специална оферта за периода 04.05 - 07.05 и 24.05 - 27.05, с вкллючени закуска и вечеря при минимум две нощувки.

   

  Хотелът:

  Хотелът работи от 2006 година. Над проекта и дизайна са работили най-добрите руски и български специалисти. Великолепната комбинация от камък, дърво в тъмно кафяви тонове, мед и неповторимия стил създават усещане за топлина и уют.

  Цена на вечер от: 108 лв за стая

 • Терра Комплекс Хотел 4*, Разлог

  Тип Оферта:

  Пакетна оферта за настаняване в периода 10.04 - 06.05.2018 година с включена закуска и вечеря за 2, 3, 5 и 7 нощувки.

   

  Хотелът:

  Комплексът е подходящ за ски ваканции, голф, спа или почивка сред природата. Гледка към новото голф игрище е забележителна, а панорамата към върховете на Пирин и Рила те оставя без дъх. Terra Complex е нов с приятна архитектура. Изграден е от от четири самостоятелни корпуса - Пирин (централната сграда на комплекса), Рила, Родопи и Балкан. Всеки от тях предлага удобни и приятни условия за една чудесна почивка. Близостта до голф игрището и Банско не е за пропускане. Модерните и изискани помещения ще се превърнат в чудесно убежище от градския шум и суета.  

  Цена на вечер от: 112 лв за стая

 • Свети Иван Рилски Хотел 4*, Банско

  Тип Оферта:

  Специална оферта за настаняване в периода на Гергьовден 2018 година 04.05 - 08.05 със закуска и вечеря при минимум две нощувки.

   

  Хотелът:

  Свети Иван Рилски има много предимства, с изключение на разположението му. Намира се почти в края на Банско и е сравнително далече от пистите. От комплекса са компенсирали този недостатък с безплатен транспорт до ски лифта.

  Цена на вечер от: 114 лв за стаяиконка иконка

By Maria Koynakova