Usit Colours използва бисквитки, с цел подобряване на услугата на нашите уебстраници. Ако продължите да използвате онлайн услугите ни, приемаме че сте съгласни да получавате бисквитки от уебстраниците, собственост на компанията.

Хотели България - Почивка на море

 • Аква Азур Хотел 4*, Св. Св. Константин и Елена

  Тип Оферта:

  Ценова оферта за сезон Лято 2016 за престой от 01.05-31.10.2016 с включена закуска.

   

  Хотелът:

  Хотел Аква Азур е разположен на 150 м от плажната ивица в курортния комплекс Св. Константин и Елена. От хотелските стаи се открива чудесна гледка към морето.

  Цена на вечер от: 68 лв за стая

 • Естрея Палас Хотел 4*, Св. Св. Константин и Елена

  Тип Оферта:

  Цени с включени 15% отстъпкa за престой от 16.09-25.09.2016.

   

  Хотелът:

  Естрея Палас е четиризвезден хотел, с инфраструктура и качество на обслужване, напълно отговарящи на категорията му. Хотелът представлява приятна триетажна постройка в ренесансов стил с голяма и красива градина. Изцяло разположен в прохладен парк, недалеч от морето, комплексът предоставя добри условия за отдих на търсещите спокойствие, природа и романтика.

  Цена на вечер от: 74 лв за стая

 • Лилия Хотел 4*, Златни пясъци

  Тип Оферта:

  Ценова оферта за сезон Лято 2016 за престой от 01.05-31.10.2016 с включена закуска и вечеря.

   

  Хотелът:

  Хотел Лилия е един от малкото хотели в Златни Пясъци, който работи целогодишно. Хотелът е разположен сред зеленина, на 30 метра от плажа и на километър от центъра на Златни пясъци.

  Цена на вечер от: 77 лв за стая

 • Спа хотел Романс Сплендид Хотел 4*, Св. Св. Константин и Елена

  Тип Оферта:

  Ценова оферта за сезон Лято 2016 за престой от 01.01-31.12.2016 с включеа закуска.

   

  Хотелът:

  Спа хотел Романс е с категория 4 звезди и се намира в центъра на курортния комплекс Св. Св. Константин и Елена, на 150 метра от морския бряг.

  Цена на вечер от: 81 лв за стая

 • Естрея Резидънс Хотел 4*, Св. Св. Константин и Елена

  Тип Оферта:

  Специална оферта с включени 15% отстъпкa за престой от 16.09-10.10.2016.

   

  Хотелът:

  Това е по-луксозният и по-новият от двата хотела Естрея - Палас и Резидънс. Построен е през 2008 г. на мястото на Парк-хотел Естрея. Хотелът представлява масивна 6-7 етажна сграда, напомняща ренесансов дворец. В същата линия е решен и интериорът на Естрея Резидънс – пищен, но ненатрапчив. Комплексът е разположен сред поддържан зелен парк и разполага с градина. В него биха се чувствали добре както семейства с деца, така и двойки търсещи уединение и романтика.

  Цена на вечер от: 82 лв за стая

 • Империал Краун Форт Апартхотел, Свети Влас

  Тип Оферта:

  Ценова оферта за настаняване в периода 01.05.2016- 31.10.2016 г.  Офертата не е валидна за официални и национални празници.

   

  Хотелът:

  Разположен е между курортите Свети Влас и Елените. Заобиколен от гора, комплекса предлага вълшебна комбинация от чист планински и морски въздух, както и великолепна гледка от прозорците на апартаментите към морето и планината. Близостта до боровата гора ще Ви позволи да съчетаете почивката си с активен отдих.

  Цена на вечер от: 87 лв за стая

By Maria Koynakova

Получавай пръв най-изгодните оферти