Гранд хотел Хебър, Пазарджик 4*

 

Гранд Хотел ХебърПредстои ви командировка в Пазарджик и нямате идея къде да отседнете? И ние нямахме, затова потърсихме и останахме доволни.

Без значение какъв е поводът на вашето пътуване до град Пазарджик, със сигурност ще направите най-добрия избор, ако се настаните в този хотел. Гранд хотел Хебър е хотел, гарантиращ спокоен и уютен престой по време на вашето бизнес пътуване, командировка или почивка. Кое е най – хубавото, честно казано, според нас и нашите клиенти, споделили мнение след престоя си там - това е разположението на хотела. Излизайки от входа му , сте в сърцето на града, всичко е около вас, бизнес сгради, административни сгради, ресторанти, магазини…

Интериорът на Гранд Хебър е стилен, функционален, модерен, адекватно композиран, най вече стилен. Струва ли ви се вече , че прекаляваме със суперлативите? Просто е факт, че до момента ние и клиентите ни нямаме забележки към този хотел, а можете да сте сигурни, че не спестяваме информация и винаги предоставяме на вас, като наши потенциални потребители, всичко „ черно на бяло”.

 

 

    

За да направим вашето преживяване на нашия сайт по-приятно и ползотворно, да изпращаме специални промоции и съобщения, според вашите интереси, ние ползваме бисквитки.


Можете да прочетете подробно описание на бисквитките, които ползваме и да прецените дали да се съгласите или да се откажете от тях. Второто няма да ограничи ползването на сайта ни, но ще прекрати възможността да бъдете информирани в рекламните канали за оферти към които бихте имали интерес.

иконка иконка

By Maria Koynakova