Usit Colours използва бисквитки, с цел подобряване на услугата на нашите уебстраници. Ако продължите да използвате онлайн услугите ни, приемаме че сте съгласни да получавате бисквитки от уебстраниците, собственост на компанията.

Клиф Бийч & Спа - където планината среща морето

Клиф Бийч & Спа - където планината среща морето

 

Клиф Бийч & СПА е разположен високо на скалистия южен бряг в залива на Обзор.  

Заобиколен от непокътната естествена зеленина, комплексът се извисява над близкия плаж на Иракли и открива непосредствена гледка към черноморската шир.

В Клиф Бийч & СПА ще откриете изискана хармония между комфорт, лукс и изтънчено удоволствие, на които лесно ще се предадете без съпротива. В Клиф Бийч & СПА хармонично се преплитат средиземноморската архитектура и арабската мистика.

Комплексът е съставен от четири основни сгради, разположени около каскадни басейни, изкуствени реки и градини. Ориентиран е изцяло към морето, така че слънчевите лъчи на изгрева да проникват във всички части на комплекса.


Просторът и панорамата са основни вдъхновители за създателите на Клиф Бийч & СПА и това е отразено във всяко помещение и детайл. A луксът и специфичната екзотика присъстват навсякъде – от фасадата на комплекса до интериора във всяка стая.


Всички стаи и апартаменти в The Cliff са проектирани така, че да осигурят максимален лукс и комфорт. Непринуденият елегантен интериор създава усещане за гостоприемство и уют, а от балкона на всяка стая и апартамент се разкрива романтичната красота на Обзорския залив.


Освен комфортни стаи и апартаменти, на ваше разположение в Клиф Бийч & СПА са луксозни вътрешна и външна SPA зони, парна баня, вътрешно и външно джакузи, вътрешен басейн, многофункционален фитнес център и персонален треньор, курсове по Йога и Пилатес.
В Клиф Бийч & СПА ще откриете отлични условия за провеждане на различни специални събития. Комплексът разполага с конферентни зали, конферентен център, VIP зала, фризьорски салон, магазин за сувенири.


Обзор пази богато наследство от III в. пр. Хр., когато е основан от гръцки заселници. През вековете, по тези земи, значими следи са оставили римската и османската култура.
След кратка разходка пеша от The Cliff до Обзор, може да разгледате останките от римска крепост от I в. пр. Хр., когато Обзор носи името Теополис (Град на Бога). 


The Клиф Бийч & СПА е създаден в хармония със заобикалящата природа и в близост до изключителни образци на културното и историческо богатство на региона.

 

Вижте и други хотели в Обзор тук

 

       

 

 

By Simona Tsoneva

публикувана 04.2013

By Maria Koynakova

Получавай пръв най-изгодните оферти