Перлите на Приморско - Комплекс Перла Бийч

Перлите на Приморско - Комплекс Перла Бийч

 

 

  Хотелският комплекс Перла Бийч включва общо 4 сградиПерла Плаза 4*, Перла Бийч I 4*, Перла Бийч II 4*, Перла Бийч III 3*, които са разположени непосредствено преди централния вход на Северния плаж на град Приморско. Хотелите предлагат на своите гости изключителна гледка към морето и плажната ивица.

 

  Комплексът предлага на своите гости два чудесни вътрешни двора, в които зеленината е основен приоритет. Дръвчета, цветя, храсти, съчетани с уюта на церовския камък, създават усещане за „у дома”, с което повечето големи хотели няма как да се похвалят.

 

  Перла Бийч I, II, и III се намират от дясната страна на улица „Георги Кондолов" 19. Между тях и морския плаж има приятна крайбрежна алея с пейки, подходяща както за разходки, така и за вечерна отмора на фона на залязващото слънце. Съвсем близо до хотелите се намира и входът към новата крайбрежна алея, която стига чак до фара и Южния плаж.

 

  Четвъртият хотел от комплекса – Перла Плаза – се намира на отсрещната страна на уличката. Хотелът предлага красива градина, собствен басейн и външен бар.

 

  Перла Бийч I, II, и III разполагат с общо три басейна, два от които са предназначени за деца. Към тях има и детски кът с водна пързалка. Шезлонг и плажен чадър има за всеки гост.

 

  До басейните се намира и външният бар, в който се прадлагат коктейли, ароматно кафе, прясно изцеден сок, освежаващи напитки, сладолед, вкусен обяд и следобедни закуски.

 

  Хотелските сгради предоставят на своите гости двойни и фамилни стаи, както и апартаменти. Всички стаи са оборудвани с климатик и имат собствена тераса (с гледка към морето или към града, по избор).

 

  Хотелският комплекс има два големи ресторанта – единият е в Перла Плаза, a другият в Перла Бийч I. Важно е да уточним, че хотелски комплекс Перла Бийч работи и със системата All Inclusive.

 

                                   

 

 

By Simona Tsoneva

публикувана 04.2013   /  обновена 04.2018

За да направим вашето преживяване на нашия сайт по-приятно и ползотворно, да изпращаме специални промоции и съобщения, според вашите интереси, ние ползваме бисквитки.


Можете да прочетете подробно описание на бисквитките, които ползваме и да прецените дали да се съгласите или да се откажете от тях. Второто няма да ограничи ползването на сайта ни, но ще прекрати възможността да бъдете информирани в рекламните канали за оферти към които бихте имали интерес.

иконка иконка

By Maria Koynakova