Петзвездна СКИ почивка + лифт карта в Пампорово

Хотел Орловец - петзвездна ски почивка с лифт карта

Най-новият петзвезден хотел „Орловец” е уникална комбинация от лукс, спокойствие и уют. Намира се в центъра на курортен комплекс Пампорово до сградата на общината, до емблематичния хотел „Перелик”

Със своите зимни пакети с включена лифт карта хотел Орловец предлага много изгодна комбинация от настаняване и целодневни лифт карти. Така цената на стаята e усезаемо по-ниска. Освен нощувка, закуска и вечеря, с този пакет получавате и лифт карта FLEXY, която дава възможност за полудневно ползване през първия и последния ден от престоя. Получавате също и бонус нощно каране на осветената ски писта „Снежанка“ № 2 (Стената) до 22.00ч с осигурен транспорт, като схемата е следната:При 2 – 3 нощувки, бонус 1 нощно каране

При 4 – 5 нощувки, бонус 2 нощни карания

 При 6 – 7 нощувки, бонус 3 нощни карания


 

 ски почивка в Пампорово със закуска и вечеря    изгодни нощувки с лифт карти в Пампорово   ски в хотел Орловец със закуска и вечеря  ски и спа почивка в Пампорово  

 

 

 

Вижте още изгодни настанявания за ски хотели с включена лифт карта тук.

 

 

By Simona Tsoneva

публикувана 02.2013   /  обновена 01.2015

За да направим вашето преживяване на нашия сайт по-приятно и ползотворно, да изпращаме специални промоции и съобщения, според вашите интереси, ние ползваме бисквитки.


Можете да прочетете подробно описание на бисквитките, които ползваме и да прецените дали да се съгласите или да се откажете от тях. Второто няма да ограничи ползването на сайта ни, но ще прекрати възможността да бъдете информирани в рекламните канали за оферти към които бихте имали интерес.

иконка иконка

By Maria Koynakova