Спа хотел Хебър, 4*

 

Спа хотел ХебърКомбиция от Спа почивка и опияняващо спокойствие сред красива природа. Риболов, разходка с лодка, ще се спрем на брега на язовир Батак в Спа хотел Хебър. Нов интериор, комфортна база, добро обслужване, перфектно място.

И тъй като ние сме патриоти, и преди всичко ценим природата, пазим я и обичаме всички, които споделят нашето мнение, сега ще ви предложим слънце, вода, гледка към един красив балкан, малко сдуден вечерен полъх, шума на ниските вълни, тишината на боровата гора …. 

А сега, след тази картина , си представете уютна топла стая, защо не и апартамент с камина, а като се събудите разнообразете се и се поглезете с няколко Спа процедури или просто направете една тренировка във фитнеса или излезте и се поразхотете с лодка. 

Не се ли питате вече – Къде се намира всичко това?

Отговорът е – Спа хотел Хебър 4* , на брега на язовир Батак. Остана да разгледате снимките……за да се убедите сами. 

 

    

 

За да направим вашето преживяване на нашия сайт по-приятно и ползотворно, да изпращаме специални промоции и съобщения, според вашите интереси, ние ползваме бисквитки.


Можете да прочетете подробно описание на бисквитките, които ползваме и да прецените дали да се съгласите или да се откажете от тях. Второто няма да ограничи ползването на сайта ни, но ще прекрати възможността да бъдете информирани в рекламните канали за оферти към които бихте имали интерес.

иконка иконка

By Maria Koynakova