Usit Colours използва бисквитки, с цел подобряване на услугата на нашите уебстраници. Ако продължите да използвате онлайн услугите ни, приемаме че сте съгласни да получавате бисквитки от уебстраниците, собственост на компанията.

Хотели България - Уикенд и СПА почивка

 • Сейнт Джордж Палас Хотел 4*, Банско

  Тип Оферта:

  Стандартна оферта за периода 18.04 - 14.12.2017 година без изхранване. Цените не са валидни за официални и национални празници.

   

  Хотелът:

  Сейнт Джордж Палас е луксозен комплекс в планинския град Банско, България. Комплексът предлага стилни и комфортни апартаменти и студиа, завършени съобразно международните стандарти с естествени материали, включително камък, гранит и мрамор. На територията на комплекса има модерен ресторант, уникален панорамен и спортен бар, детски клуб и собствен ски гардероб за вашия комфорт.

  Цена на вечер от: 47 лв за стая

 • Стрийм ризорт Хотел 3*, Пампорово

  Тип Оферта:

  Ценова оферта за престой от 17.04-30.06.2017 г. и 25.09-03.12.2017 г. без изхранване. Офертата не е валидна за официални и национални празници.

   

  Хотелът:

  Стрийм ризорт е изключителен във високото качество и отлични условия за пълноценна почивка, които предоставя. Въпреки близоста му до пътя, хотелът се намира на спокойно и уединено място, заобиколен от девствена борова гора.Топъл, уютен и много чист, с мил и грижовен персонал, Стрийм ризорт се превръща в предпочитано място за лятна и зимна ваканция в Пампорово на всеки посетил го.

  Цена на вечер от: 50 лв за стая

 • Феста Чамкория Хотел 4*, Боровец

  Тип Оферта:

  Ценова оферта за настаняване в периода 16.04 - 30.11.2017 г с включена закуска. Цените не важат за национални, регионални и религиозни празници. Изискване за минимален престой 2 нощувки за настаняване петък и събота.

   

  Хотелът:

  Феста хотелите в Боровец са едни от последно отворилите врати в курорта Боровец. Чамкория е добре познат хотел, които сега е четиризвезден реновиран луксозен комплекс.

  Цена на вечер от: 55 лв за стая

 • Парк хотел Гардения Хотел 4*, Банско

  Тип Оферта:

  Ценова оферта за настаняване в периода 01.04-30.10.2017 г с включена закуска. Цените не важат за национални, регионални и религиозни празници. Изискване за минимален престой 2 нощувки.

   

  Хотелът:

  Хотелът работи от 2006 година. Над проекта и дизайна са работили най-добрите руски и български специалисти. Великолепната комбинация от камък, дърво в тъмно кафяви тонове, мед и неповторимия стил създават усещане за топлина и уют.

  Цена на вечер от: 56 лв за стая

 • Апартхотел Медите Хотел 3*, Сандански

  Тип Оферта:

  Пакетна оферта за 2 нощувки с престой от 01.09-20.12.2017 г. с включена закуска. Цените НЕ важат за официални и регионални празници.

   

  Хотелът:

  Апарт Хотел Медите e построен на мястото на бившата ботаническа градина в най-южната и слънчева част на България – гр. Сандански. Комплексът разкрива прекрасна панорамна гледка към града и Пирин планина. Намира се на 50 метра от сградата на СПА хотел Медите и помежду им няма топла връзка. Всички допълнителни услуги включени в цената се ползват в сградата на СПА хотела.

  Цена на вечер от: 63 лв за стая

 • Пирина клуб Хотел 3*, Банско

  Тип Оферта:

  Стандартна оферта за настаняване в периода 04.01.2017-15.12.2017 г. с включена закуска. Цените не важат за периодите на национални, регионални и религиозни празници.

   

  Хотелът:

  Хотел Пирина клуб е разположен в централната част на Банско на не повече от 5 минути път пеша от площада. Хотелът е сравнително нов и е построен в типичния за Банско стил - основно от камък и дърво. Въпреки че е семеен, той не е никак малко и предлага значителен брой услуги за своите гости. 

  Цена на вечер от: 64 лв за стая

By Maria Koynakova

Получавай пръв най-изгодните оферти