Usit Colours използва бисквитки, с цел подобряване на услугата на нашите уебстраници. Ако продължите да използвате онлайн услугите ни, приемаме че сте съгласни да получавате бисквитки от уебстраниците, собственост на компанията.

Хотели България - Уикенд и СПА почивка

 • Реденка Холидей клуб Хотел 4*, Разлог

  Тип Оферта:

  Ценова оферта за периода 10.04 - 30.11.2018 година с включена закуска. Цената не важи за периодите на национални регионални и религиозни празници.

   

  Хотелът:

  „Реденка голф и ски клуб” e разположен в едноименната местност, сред живописна природа и зашеметяващи гледки към пиринските върхове. Реденка Палас се намира само на 1.5 км. от новото голф игрище Pirin Golf & Country Club, 2 км. делят комплекса от гр. Разлог и около 8 км. от най-престижния ски курорт в страната, Банско.

  Цена на вечер от: 58 лв за стая

 • Родопски дом Хотел 4*, Чепеларе

  Тип Оферта:

  Специална оферта за настаняване в периода 10.04 - 30.06.2018 г с влючена закуска. Офертата не е валидна за настаняване в периода на национални регионални и религиозни празници.

   

  Хотелът:

  Хотелът е новопостроен и посрещна първите си клиенти през м. Април 2006г. Хотелът работи целогодишно

  Цена на вечер от: 63 лв за стая

 • Снежанка Хотел 3*, Пампорово

  Тип Оферта:

  Стандартна оферта за периода 10.04 - 30.11.2018 година с включена закуска пи минимум две нощувки. Цените на важат за периодите на национални регионални и религиозни празници.

   

  Хотелът:

  Пампорово е от зимните курорти, които нямат нужда от представяне. Същото важи и за хотел Снежанка

  Цена на вечер от: 63 лв за стая

 • Аквилон Спа Хотел 3*, Баня

  Тип Оферта:

  Ценова оферта за периода 10.04 - 14.06.2018 година с включена закуска. Офертата не е валидна за периодите на национални регионални и религиозни празници.

   

  Хотелът:

  Хотелът предлага отлична комбинация от СПА процедури, лечение с гореща минерална вода и ваканция с активно спортуване.

  Цена на вечер от: 68 лв за стая

 • Апартхотел Камелия Хотел 4*, Пампорово

  Тип Оферта:

  Ценова оферта за периода 15.04 - 30.11.2018 година с включена закуска. Цените не важат за периодите на национални, регионални и религиозни празници.

   

  Хотелът:

  Нов хотел разположен непосредствено до една от ски писти в комплекса на ски център Студенец и има директен достъп през ски гардероба.  Разполага с уникална архитектура и кокетен СПА център. Изключително удобно място за почивка с деца.

  Цена на вечер от: 69 лв за стая

 • Гранд Монтана Хотел 2*, Банско

  Тип Оферта:

  Зимна оферта за настаняване в периода 01.12.2017-15.04.2018 г. без изхранване. Изискване за минимален престой от 3 нощувки за периода от 28.12.2017-03.01.2018 г. Офертата не е валидна за национални и религиозни празници.

   

  Хотелът:

  Гранд Монтана е разположен в Банско в непосредствена близост до Брилянтин на не повече от 600м. от ски лифта. Комплексът представлява апартаментен хотел, който предлага студиа, апартаменти с една спалня и апартаменти с две спални на своите клиенти.

  Цена на вечер от: 75 лв за стаяиконка иконка

By Maria Koynakova