Usit Colours използва бисквитки, с цел подобряване на услугата на нашите уебстраници. Ако продължите да използвате онлайн услугите ни, приемаме че сте съгласни да получавате бисквитки от уебстраниците, собственост на компанията.

Хотели България - Уикенд и СПА почивка

 • Парк хотел Рибарица Хотел 3*, Рибарица

  Тип Оферта:

  Пакетна оферта за Септемврийски празници за 3 нощувки за престой от 11.09-24.09.2016 със закуска.

   

  Хотелът:

  Парк хотел Рибарица е един от луксозните тризвездни хотели в Рибарица, чудесен избор за романтични уикенди, празници и фирмени събития. Хотелът е съставен от седем отделни триетажни сгради разположени диагонално до голям басейн. Той е леко изолиран от останалите хотели в курортното селище и е изцяло заобиколен от прелестната природа на Балкана. 

  Цена на вечер от: 45 лв за стая

 • Ива и Елена Хотел 3*, Пампорово

  Тип Оферта:

  Пакетна оферта за Лято 2017  за 1, 2 или 3  нощувки за  престой от 15.05-25.09.2017 г. без изхранване. Офертата не е валидна за официални и национални празници.

   

  Хотелът:

  Ива и Елена е бутиков хотел – малък, уютен и изключителен във високото качество и позитивно обслужване, което предлага. Намиращ се на метри от лифта към Снежанка, външно хотелът прилича на модерна австрийска къща, докато интериорът е изискан и пищен

  Цена на вечер от: 46 лв за стая

 • Сейнт Джордж Палас Хотел 4*, Банско

  Тип Оферта:

  Стандартна оферта за периода 18.04 - 14.12.2017 година без изхранване. Цените не са валидни за официални и национални празници.

   

  Хотелът:

  Сейнт Джордж Палас е луксозен комплекс в планинския град Банско, България. Комплексът предлага стилни и комфортни апартаменти и студиа, завършени съобразно международните стандарти с естествени материали, включително камък, гранит и мрамор. На територията на комплекса има модерен ресторант, уникален панорамен и спортен бар, детски клуб и собствен ски гардероб за вашия комфорт.

  Цена на вечер от: 47 лв за стая

 • Пирина клуб Хотел 3*, Банско

  Тип Оферта:

  Стандартна оферта за настаняване в периода 04.01.2017-15.12.2017 г. с включена закуска. Цените не важат за периодите на национални, регионални и религиозни празници.

   

  Хотелът:

  Хотел Пирина клуб е разположен в централната част на Банско на не повече от 5 минути път пеша от площада. Хотелът е сравнително нов и е построен в типичния за Банско стил - основно от камък и дърво. Въпреки че е семеен, той не е никак малко и предлага значителен брой услуги за своите гости. 

  Цена на вечер от: 48 лв за стая

 • Дива Хотел 3*, Чифлик

  Тип Оферта:

  Пакетна оферта за 2 нощувки за престой от 18.19-30.11.2017 г. с включена закуска. Цените не важат за периодите на национални и регионални празници.

   

  Хотелът:

  Хотел „Дива“ се намира между северната граница на Троянския Балкан и Васильовската планина в долината на река Бели Осъм. Подходящ е за пълноценна почивка през всички сезони на годината.

  Цена на вечер от: 48 лв за стая

 • Стрийм ризорт Хотел 3*, Пампорово

  Тип Оферта:

  Ценова оферта за престой от 17.04-30.06.2017 г. и 25.09-03.12.2017 г. без изхранване. Офертата не е валидна за официални и национални празници.

   

  Хотелът:

  Стрийм ризорт е изключителен във високото качество и отлични условия за пълноценна почивка, които предоставя. Въпреки близоста му до пътя, хотелът се намира на спокойно и уединено място, заобиколен от девствена борова гора.Топъл, уютен и много чист, с мил и грижовен персонал, Стрийм ризорт се превръща в предпочитано място за лятна и зимна ваканция в Пампорово на всеки посетил го.

  Цена на вечер от: 50 лв за стая

By Maria Koynakova

Получавай пръв най-изгодните оферти