Usit Colours използва бисквитки, с цел подобряване на услугата на нашите уебстраници. Ако продължите да използвате онлайн услугите ни, приемаме че сте съгласни да получавате бисквитки от уебстраниците, собственост на компанията.

Хотели България - Уикенд и СПА почивка

 • Сейнт Джордж Палас Хотел 4*, Банско

  Тип Оферта:

  Стандартна оферта за периода 18.04 - 14.12.2017 година без изхранване. Цените не са валидни за официални и национални празници.

   

  Хотелът:

  Сейнт Джордж Палас е луксозен комплекс в планинския град Банско, България. Комплексът предлага стилни и комфортни апартаменти и студиа, завършени съобразно международните стандарти с естествени материали, включително камък, гранит и мрамор. На територията на комплекса има модерен ресторант, уникален панорамен и спортен бар, детски клуб и собствен ски гардероб за вашия комфорт.

  Цена на вечер от: 47 лв за стая

 • Стрийм ризорт Хотел 3*, Пампорово

  Тип Оферта:

  Ценова оферта за престой от 17.04-30.06.2017 г. и 25.09-03.12.2017 г. без изхранване. Офертата не е валидна за официални и национални празници.

   

  Хотелът:

  Стрийм ризорт е изключителен във високото качество и отлични условия за пълноценна почивка, които предоставя. Въпреки близоста му до пътя, хотелът се намира на спокойно и уединено място, заобиколен от девствена борова гора.Топъл, уютен и много чист, с мил и грижовен персонал, Стрийм ризорт се превръща в предпочитано място за лятна и зимна ваканция в Пампорово на всеки посетил го.

  Цена на вечер от: 50 лв за стая

 • Парк хотел Гардения Хотел 4*, Банско

  Тип Оферта:

  Ценова оферта за настаняване в периода 01.04-10.09.2017 г с включена закуска. Цените не важат за национални, регионални и религиозни празници. Изискване за минимален престой 2 нощувки.

   

  Хотелът:

  Хотелът работи от 2006 година. Над проекта и дизайна са работили най-добрите руски и български специалисти. Великолепната комбинация от камък, дърво в тъмно кафяви тонове, мед и неповторимия стил създават усещане за топлина и уют.

  Цена на вечер от: 54 лв за стая

 • Феста Чамкория Хотел 4*, Боровец

  Тип Оферта:

  Ценова оферта за настаняване в периода 16.04 - 30.11.2017 г с включена закуска. Цените не важат за национални, регионални и религиозни празници. Изискване за минимален престой 2 нощувки за настаняване петък и събота.

   

  Хотелът:

  Феста хотелите в Боровец са едни от последно отворилите врати в курорта Боровец. Чамкория е добре познат хотел, които сега е четиризвезден реновиран луксозен комплекс.

  Цена на вечер от: 55 лв за стая

 • Белведере Холидей Клуб Хотел 4*, Банско

  Тип Оферта:

  Ценова оферта за настаняване в периода 20.03- 01.06.2017 г. без изхранване. Офертата не е валидна за официални и национални празници. Изискване за минимален престой 2 нощувки.

   

  Хотелът:

  Банско е пълен с хотели – кои от кои по-нови. В момента това, което е основен фактор да се избере даден хотел е местоположението му и обслужването му, защото базата им е толкова еднаква, че понякога губим представа кой хотел кой беше. Белведере холидей клуб е

  Цена на вечер от: 58 лв за стая

 • Аквилон Спа Хотел 3*, Баня

  Тип Оферта:

  Ценова оферта за настаняване в периода 17.04-30.06.2017 г. с включена закуска. Цените не важат за периодите на национални регионални и религиозни празници.

   

  Хотелът:

  Хотелът предлага отлична комбинация от СПА процедури, лечение с гореща минерална вода и ваканция с активно спортуване.

  Цена на вечер от: 62 лв за стая

By Maria Koynakova

Получавай пръв най-изгодните оферти