IYTC Карти

IYTC cardКАКВО Е IYTC?


Международната младежка идентификационна карта IYTC (International Youth Travel Card) е специално създадена за младежите на възраст до 26 години. IYTC картата е ключ към изгодни туристически пътувания, с гарантирани отстъпки за транспорт, настаняване, посещение на музеи и забележителности. Освен намаленията за пътуване, притежателите на IYTC картата могат да се възползват от хиляди специално договорени преференции в най-разнообразни области: забавления, пазаруване, хапване и пийване, спорт, здраве и красота, компютри и комуникации, услуги, обучение и др. IYTC картите се издават и разпространяват под егидата на UNESCO.

 

 

 

 

 

ПРИТЕЖАТЕЛИТЕ НА КАРТАТА ПОЛЗВАТ:

 

»     Преференции в България – над 1500 ексклузивни отстъпки в България в най-разнообразни области: забавления, пазаруване, хапване и пийване, красота и здраве, компютри и комуникации и др.;

 

»    Намаления в чужбина – специално договорени отстъпки в около 40 000 обекта по света: музеи, културни и исторически забележителности, галерии, кина, театри, ресторанти, заведения и др.;

 

»    Преференции при пътуване – специални цени за самолетни и автобусни билети, отстъпки при настаняване в хостели и хотели, преференциални цени на застраховки при пътуване.

 

 


 

КОЙ МОЖЕ ДА ПРИТЕЖАВА IYTC КАРТА?

 

Всеки на възраст между 12 и 25 навършени години.

 

 


 

НЕОБХОДИМИ ДОКУМЕНТИ ЗА ИЗДАВАНЕ НА IYTC КАРТА:

 

»    Лична карта или международен паспорт;

 

»    Една снимка паспортен формат;

 

»    Попълнено заявление за издаване на IYTC карта.

 

 


 

КЪДЕ СЕ ИЗДАВАТ IYTC КАРТИТЕ?

 

IYTC картите се издават в офисите на Usit Colours.

 

 


 

ЦЕНА НА IYTC КАРТАТА:

 

12 лева

 

 


 

ВАЛИДНОСТ НА IYTC КАРТАТА:

 

IYTC картата е валидна eдна година от датата на издаване.

 

By Ivan Kostov

By Ivan Kostov

За да направим вашето преживяване на нашия сайт по-приятно и ползотворно, да изпращаме специални промоции и съобщения, според вашите интереси, ние ползваме бисквитки.


Можете да прочетете подробно описание на бисквитките, които ползваме и да прецените дали да се съгласите или да се откажете от тях. Второто няма да ограничи ползването на сайта ни, но ще прекрати възможността да бъдете информирани в рекламните канали за оферти към които бихте имали интерес.

иконка иконка