Usit Colours използва бисквитки, с цел подобряване на услугата на нашите уебстраници. Ако продължите да използвате онлайн услугите ни, приемаме че сте съгласни да получавате бисквитки от уебстраниците, собственост на компанията.

ISO сертификат за качество Usit Colours

Юзит Калърс България е една от големите туристически компании на българския пазара. През годините ние разширявахме своята продуктова гама, офис мрежа, информационно обслужване, като основна цел за нас винаги е била удовлетвореността на клиента. За да можем да постигнем качеството, свързано със все по-високите изисквания на нашите клиенти, през 2008 – 2009 година в компанията беше разработена и внедрена „Система за управление на качеството“. Наличието на подобна система гарантира:

 

»    Повишаване качеството на предлаганите продукти и услуги;
»    Нарастване удовлетвореността и доверието сред клиентите;
»    Възможностите на компанията пред потенциалните клиенти и партньори;
»    Компетентността на служителите;
»    Национално и международно признание;

 

 

В следствие на внедрената система, Юзит Калърс България получи сертификат за качество по международния стандарт ISO 9001 - 2008.Сертификатът ISO 9001 показва на клиента, че срещу него стои стабилен партньор, който работи по ясни правила и защитава неговия интерес. 

 

Системата за управление на качеството ежегодно се проверява от международна одиторска компания, която гарантира валидността на сертификата.

 

 

Сертификат по ИСО на Usit Colorus

 

« обратно

Получавай пръв най-изгодните оферти