Инфо-анонси за всякакви отминали програми

Ски Италиански Алпи, курорт ПаганелаСки в Италия - директен чартърен полет

12 януари 2013 - 19 януари 2013 / 7 нощувки  STOP SALE

19 януари 2013 - 26 януари 2013 / 7 нощувки  STOP SALE

26 януари 2013 - 02 февруари 2013 / 7 нощувки  STOP SALE

02 февруари 2013 - 09 февруари 2013 / 7 нощувки 

Алпите привличат с дълъг снежен сезон, стотици километри добре поддържани писти и разумни цени на предлаганите услуги. Специално ски зона Андало/Паганела в Италия предлага 50км обработени склонове, обслужвани от 18 лифта. В цената на предлаганите чартърни пакети е включен транспорта на спортна екипировка и медицинска застраховка с покритие за спортни дейности.  Пакетни цени от 485 евро.

 

 

 

 

 

Остров Бали, част от Индонезийския архипелаг е смятан за едно от най-красивите и екзотични места на земята. Вечно лято, красиви плажове, усмихнати хора, вкусна храна, приказна природа, вулкани и гъсти джунгли. От друга страна столицата на Малайзия, Куала Лумпур, е интругиваща смесица от влияния — типичен малайски град с очарователен китайски квартал, прекрасни колониални сгради, величествени джамии и забележителна модерна архиктектура. Без съмнение комбинацията от тези две дестинации ще остави незабравим спомен у всеки. Пакетни цени от 1155 евро.

 

 

Остров Бали, ИндонезияОстров Бали и Куала Лумпур  STOP SALE

13 февруари 2013 - 23 февруари 2013

 

 

 

 

 

 

 

Китай - пътуване до Пекин, Сиан и ШанхайКитай - Пекин, Сиан, Шанхай  STOP SALE

20 март 2013 - 31 март 2013

 

Китай ще остане завинаги свързан със своята древна цивилизация, уникалнни културни и природни съкровища, които заслужено му отреждат място сред най-посещаваните туристически дестинации. Той е една от четирите най-стари цивилизации в света, има писмена история от 4000 години и се гордее с богато културно-историческо наследство и реликви. Това е един цял отделен свят, за чието опознаване не биха стигнали и години. За това програмата, която предлагаме е максимално наситена и оптимално планирана, за да остане доволен всеки пътешественик. Пакетни цени от 1295 евро.

 

 

 

 

Дубай, Обединени Арабски ЕмирстваДубай 

18 март 2013 - 22 март 2013 / 4 нощувки  STOP SALE

03 април 2013 - 07 април 2013 / 4 нощувки  STOP SALE

15 април 2013 - 19 април 2013 / 4 нощувки 

01 май 2013 - 05 май 2013 / 4 нощувки  STOP SALE

 

Емирство Дубай е тържество на вечно устремената към нови хоризонти човешка фантазия над сивото и еднообразното. Модерните технологии гордо демонстрират връх в развитието си. Метал и стъкло са вплетени във вечен танц на изящество, красота и подмамващ лукс. Пакетни цени от 485 евро.

  

  

 

 

МалтаМалта  STOP SALE

02 април 2013 - 06 април 2013 / 4 нощувки

Остров Малта, разположен на по-малко от два часа път със самолет от София, е една от най-популярните туристически дестинации. Любителите на морето и природата ще бъдат пленени от живописна природа, лазурни води, пясъчни плажове, скалисти заливи и уникални морски пейзажи, съчетани с много слънце. Почитателите на историята ще открият на островите Малта и Гозо неподправен микс от древни култури, Рицарски дух и Средновековна архитектура. Всичко това в комбинация с модерни хотели, търговски центрове, заведения и много възможности за спорт и развлечения превръща Малта в идеално място за почивка и отдих. Пакетни цени от 264 евро.

  

  

 

 

 

Римини, ИталияРимини, Италия

08 април 2013 - 20 май 2013 всеки понеделник / 7 нощувки

23 септември 2013 - 21 октомври 2013 всеки понеделник / 7 нощувки

Италия е дестинация, която перфектно съчетава множество обекти на световното културно и историческо наследство с безкрайни плажове. Една седмица със сигурност не би била достатъчна да се опознаят всички лица на тази страна, но програмата, която предлагаме за предстоящата пролет със сигурност е един оптимален вариант за пътуване, съчетаващ почивка край бреговете на Римини с възможност за посещение на Венеция, Флоренция, Сан Марино и Болоня. Пакетни цени от 478 евро с включени летищни такси.

  

  

 

 

Дубровник, ХърватскаХърватска, Дубровник 

04 април 2013 - 07 април 2013 / 3 нощувки

Дубровник е изпълнен с живот през цялата година. Зад градските стени може да се види удивителната красота на мраморните облицовки в Стария град. Из площадите и малките алеи, в кафетата и баровете винаги е пълно с хора. Малко места по света могат да овладеят смесицата на съвремие със средновековие и барок по-добре от Дубровник. Забележителностите се редят една след друга, когато се разхождате пеша. Площадите са пълни с барове и ресторанти, които имат външни маси, даващи възможност на посетителите и на местните да си починат и да пийнат по нещо под слънчевите лъчи. Пакетни цени от 184 евро.

 

 

 

 

Тунис, древна история и отлични съвременно курортиТунис

01 май 2013 - 06 май 2013 / 5 нощувки

 

Тунис е приключение, в което човек трябва да се хвърли смело и да изживее пълноценно. Да остави пустинните златни песъчинки да се изнижат между пръстите му. Да си намери собствена пустинна роза за талисман. Тунис е богата палитра на цветове - тюркоаза на Средиземно море, синьото и бялото на Сиди бу Саид, огненото червено на хибискуса. И навсякъде мирише на жасмин. И навсякъде цари спокойствието на древността в комбинация с динамиката на съвремието. Перфектно място за празник като Великден 2013. Пакетни цени от 294 евро.

 

 

 

 

 

остров Санторини, Гърцияостров Санторини  STOP SALE

03 май 2013 - 06 май 2013 / 3 нощувки полет от София

30 април 2013 - 03 май 2013 / 3 нощувки полет от Варна

Остров Санторини е визитната картичка на Гърция. Всеки е виждал снимки на синьо-белите къщи по склоновете на скалисти брегове. Всеки е чувал за невероятните изгреви и залези над застиналия вулкан. И със сигурност всеки е мечтал поне веднъж през живота си да посети това вълшебно място, често пъти свързвано с легендата за Атлантида. Със специалната чартърна програма това е съвсем постижимо при изключително изгодни цени. Предлагаме разнообразие от хотели във всички категории и интересни допълнителни екскурзии на място. Пакетни цени от 264 евро.

 

 

 

  

  

Дубай, Обединени Арабски ЕмирстваДубай  STOP SALE

01 май 2013 - 05 май 2013 / 4 нощувки

Ако като деца сте се впечатлявали от приказките за 1001 нощи, то със сигурност Емирство Дубай, ще ви заплени и очарова безкрайно. Архитектурата на града е тържество на вечно устремената към нови хоризонти човешка фантазия над сивото и еднообразното. Модерните технологии гордо демонстрират връх в развитието си. Метал и стъкло са вплетени във вечен танц на изящество, красота и подмамващ лукс. Отлична възможност да се възползвате от последния чартър до там за тази пролет. Времето ще е идеално за плаж и шопинг. Този път към програмата сме добавили и възможност за посещение на Бурж Халифа - най-високата сграда в света.  Пакетни цени от 485 евро.

 

 

  

  

 

 

Хургада, едни от най-добрите плажове за море през зиматаЕгипет, Хургада 

01 май 2013 - 07 май 2013 / 6 нощувки 

 

Невероятни възможности за спокойна почивка със семейството, за културни и природни турове, за практикуване на различни водни спортове. На по-малко от три часа със самолет ви очаква красива арабска приказка. Чартърният полет каца директно в Луксор и излита отново директно от там, но ако някои от вас искат да прекарат поне ден в космополитната столица Кайро, можем да предложим и такъв вариант на програма. Селектираните хотели от всички категории са ситуирани в курорта Хургада.  Пакетни цени от 329 евро.

 

   

  

  

 

 

  

Римини, ИталияРимини, Италия  STOP SALE

29 април 2013 - 06 май 2013 / 7 нощувки

 

Италия е дестинация, която перфектно съчетава множество обекти на световното културно и историческо наследство с безкрайни плажове. Една седмица със сигурност не би била достатъчна да се опознаят всички лица на тази страна, но програмата, която предлагаме за предстоящата пролет със сигурност е един оптимален вариант за пътуване, съчетаващ почивка край бреговете на Римини с възможност за посещение на Венеция, Флоренция, Сан Марино и Болоня. Пакетни цени от 488 евро с включени летищни такси.

 

 

Коста Барселона, ИспанияКоста Барселона, Испания - Златна възраст

03 май 2013 - 14 юни 2013 всеки петък / 7 нощувки

 

За тези, които копнеят за страст - в Испания тя има много проявления и витае навсякъде във въздуха. В Испания не се ходи просто, за да бъдете няколко дена там. В Испания се ходи, за да бъде почувствана и изживяна. През предстоящата пролет предлагаме да стегнете куфарите и да се отправите на едно наистина изгодно приключение. Програмата, е ориентирана към хора на възраст 55+ години и е част от официалната европейска субсидия за международен културен обмен.  Пакетни цени от 413 евро с включени летищни такси.

 

 

 

 

 

Плаването с яхта е преди всичко чувство. Затова е трудно описуемо. Затова ви каним с помощта на Usit Colours да почувствате нещо страхотно и неповторимо. Да промените концепцията си за лятна отпуска или за морска почивка.

 

Ветроходството е адреналин, скорост, еуфория, чувство за свобода, чувство за мимолетност и вечност. Плющене на ветрила, водни пръски, отблясъци… Плаването е спокойствие, наслада, медитация, забрава, магия. Игра на птици и риби, залези, сумраци, изгреви, облаци, дъги… Ветроходството е наука. Сили, площи, обеми, вектори, моменти, формули. Ветроходството е откривателство – нови хоризонти, нови земи, нови предизвикателства, нови постижения, нови граници, нова тръпка. Плаването е страст.

 

 

 

Лятото продължава в съседна Гърция. Макар и съвсем малко по на юг от България, ваканционният сезон там продължава до края на октомври месец. Може да планирате още няколко дена почивка край морето и да съберете допълнително слънчеви лъчи. Да разнообразите с един уикенд в чужбина.

 

Голяма част от хотелите на Халкидики, Олимпийска ривиера и остров Тасос имат обявени примамливи специални оферти за началото на есента. Може да спестите до 30% от стандартната цена за почивка на море. За улеснение сме селектирали всички по-интересни и изгодни предложения и сме готови да съдействаме за резервации във всеки един офис на Usit Colours.

 

 

 

Тунис, древна история и отлични съвременно курортиТунис

01 май 2013 - 06 май 2013 / 5 нощувки

 

Тунис е приключение, в което човек трябва да се хвърли смело и да изживее пълноценно. Да остави пустинните златни песъчинки да се изнижат между пръстите му. Да си намери собствена пустинна роза за талисман. Тунис е богата палитра на цветове - тюркоаза на Средиземно море, синьото и бялото на Сиди бу Саид, огненото червено на хибискуса. И навсякъде мирише на жасмин. И навсякъде цари спокойствието на древността в комбинация с динамиката на съвремието. Перфектно място за празник като Великден 2013. Пакетни цени от 294 евро.

 

 

 

 

 

остров Санторини, Гърцияостров Санторини  STOP SALE

03 май 2013 - 06 май 2013 / 3 нощувки полет от София

30 април 2013 - 03 май 2013 / 3 нощувки полет от Варна

Остров Санторини е визитната картичка на Гърция. Всеки е виждал снимки на синьо-белите къщи по склоновете на скалисти брегове. Всеки е чувал за невероятните изгреви и залези над застиналия вулкан. И със сигурност всеки е мечтал поне веднъж през живота си да посети това вълшебно място, често пъти свързвано с легендата за Атлантида. Със специалната чартърна програма това е съвсем постижимо при изключително изгодни цени. Предлагаме разнообразие от хотели във всички категории и интересни допълнителни екскурзии на място. Пакетни цени от 264 евро.

 

 

 

  

  

Дубай, Обединени Арабски ЕмирстваДубай  STOP SALE

01 май 2013 - 05 май 2013 / 4 нощувки

Ако като деца сте се впечатлявали от приказките за 1001 нощи, то със сигурност Емирство Дубай, ще ви заплени и очарова безкрайно. Архитектурата на града е тържество на вечно устремената към нови хоризонти човешка фантазия над сивото и еднообразното. Модерните технологии гордо демонстрират връх в развитието си. Метал и стъкло са вплетени във вечен танц на изящество, красота и подмамващ лукс. Отлична възможност да се възползвате от последния чартър до там за тази пролет. Времето ще е идеално за плаж и шопинг. Този път към програмата сме добавили и възможност за посещение на Бурж Халифа - най-високата сграда в света.  Пакетни цени от 485 евро.

 

 

  

  

 

 

Хургада, едни от най-добрите плажове за море през зиматаЕгипет, Хургада 

01 май 2013 - 07 май 2013 / 6 нощувки 

 

Невероятни възможности за спокойна почивка със семейството, за културни и природни турове, за практикуване на различни водни спортове. На по-малко от три часа със самолет ви очаква красива арабска приказка. Чартърният полет каца директно в Луксор и излита отново директно от там, но ако някои от вас искат да прекарат поне ден в космополитната столица Кайро, можем да предложим и такъв вариант на програма. Селектираните хотели от всички категории са ситуирани в курорта Хургада.  Пакетни цени от 329 евро.

 

   

  

  

 

 

  

Римини, ИталияРимини, Италия  STOP SALE

29 април 2013 - 06 май 2013 / 7 нощувки

 

Италия е дестинация, която перфектно съчетава множество обекти на световното културно и историческо наследство с безкрайни плажове. Една седмица със сигурност не би била достатъчна да се опознаят всички лица на тази страна, но програмата, която предлагаме за предстоящата пролет със сигурност е един оптимален вариант за пътуване, съчетаващ почивка край бреговете на Римини с възможност за посещение на Венеция, Флоренция, Сан Марино и Болоня. Пакетни цени от 488 евро с включени летищни такси.

 

 

 

Остров Бали, част от Индонезийския архипелаг е смятан за едно от най-красивите и екзотични места на земята. Вечно лято, красиви плажове, усмихнати хора, вкусна храна, приказна природа, вулкани и гъсти джунгли. От друга страна столицата на Малайзия, Куала Лумпур, е интругиваща смесица от влияния — типичен малайски град с очарователен китайски квартал, прекрасни колониални сгради, величествени джамии и забележителна модерна архиктектура. Без съмнение комбинацията от тези две дестинации ще остави незабравим спомен у всеки. Пакетни цени от 1155 евро.

 

 

 

Остров Бали, ИндонезияОстров Бали и Куала Лумпур  STOP SALE

13 февруари 2013 - 23 февруари 2013

 

 

Почивка на остров Скиатос с организиран транспортОстров Скиатос - с организиран транспорт

14 юни - 21 юни 2014 / 7 нощувки  няма места

06 септември - 13 септември 2014 / 7 нощувки

 

Остров Скиатос е едно от онези божествени места, за които си струва не само да помечтаем, но и непременно да посетим поне веднъж през живота си. Толкова типичен с изумрудената си прозрачна вода, синьо-белите къщи потънали в цветя и зеленина и непокътнатата природа, но и толкова различен от останалите острови с общо 60те си плажа, разнообразните варианти на допълнителни екскурзии и, разбира се, факта че в района е сниман кинохита Mamma Mia. Цени от €249 / 487 лева на човек.

 

  

  виж повече »

 

 


 

 

 

Специални оферти почивка в ДубайОбединени Арабски Емирства - Дубай и Рас ал Хайма

от 15 май - до 15 септември 2014 / пакети с 5 нощувки 

 

Запознайте се с програмата за почивка в Дубай и Рас ал Хайма през лятото на 2014, която Usit Colours предлага. Може да планирате своята лятна почивка в Обединените Арабски Емирства и в рамките на по-малко от седмица да усетите атмосферата на три от тях. Пакетните ни предложения съвпадат удобно с нискотарифните полети на АК Уиз Еър в дните от събота до четвъртък или от четвъртък до вторник. Освен настаняване в едни от най-добрите 4* и 5* хотели към пакета получавате разнообразни екскурзии и трансфери от летището до хотела и обратно. По желание могат да се добавят и още атракции като посещение на аквапарка в Atlantis The Palm, вечеря в подводен ресторант или в Бурж ал Араб.  Пакетни цени от € 590 / 1154 лева на човек.

 

 

виж повече »

 

 


 

 

Екскурзия ИзраелИзраел - обиколна програма

31 октомври - 05 ноември 2014  / 5 нощувки

21 ноември - 26 ноември 2014  / 5 нощувки

 

Израел винаги е бил сред най-забележителните туристически дестинации. От времето на пророчествата до наши дни земята, разположена на три морета - Средиземно, Червено и Мъртво привлича посетители. Докато някои от тях пристигат в "Свещената земя" на духовно търсене, много други са на културни обиколки, почивки на морето и еко-туристически пътувания. По цялата територия на страната има храмове, древни градове, изоставени крепости и стотици места, свързани с Библията. Пакетна цена от € 760 / 1488 лева на човек.

 

 

виж повече »


 

 

 

Организирани почивки в СицилияОстров Сицилия - организирани почивки с чартърен полет

от 07 юни - до 11 октомври 2014 / всяка събота 7 нощувки 

 

Остров Сицилия е неповторима комбинация между плажове, плодородни поля и величествени планини. Може да комбинирате почивка на море с опознавателни екскурзии във вътрешността на острова, където има множество археологически обекти или просто да се отдадете на местните кулинарни изкушения. Люлка на италианската мафия, Сицилия е очарователна смесица от различни културни влияния - финикийско, гръцко, римско, арабско, испанско, френско. Пакетни цени от € 478 / 930 лева на човек с включени летищни такси.

 

 

виж повече »

 

 


 

 

« обратно

 

 

 


 

 

 

Екскурзия остров ТенерифеОстров Тенерифе - директен чартърен полет 

21 октомври - 27 октомври 2014  / 6 нощувки

 

Остров Тенерифе е най-големия от седемте острова от Канарския архипелаг. Интересното е, че макар да е част от Европа, испанският остров е разположен само на 300 км от африканското крайбрежие. Тук се извисяват вулканът Тейде и едноименният му връх, който със своите 3718 метра над морското равнище е най-високата точка на територията на Испания. Климатът в Тенерифе е мек, с топли дни през цялата година. Щом стъпите в Тенерифе, островът ще ви посрещне с очарователни пейзажи, чисти плажове и богато разнообразие от хотели, ресторанти и барове. Пакетна цена от € 599 / 1172 лева на човек.

 

 

виж повече »

 


 

 

 

Екскурзия остров СанториниОстров Санторини - директен чартърен полет  няма места по програмата

20 септември - 23 септември 2014  / 3 нощувки

 

Остров Санторини е визитната картичка на Гърция. Всеки е виждал снимки на синьо-белите къщи по склоновете на скалисти брегове. Всеки е чувал за невероятните изгреви и залези над застиналия вулкан. И със сигурност всеки е мечтал поне веднъж през живота си да посети това вълшебно място, често пъти свързвано с легендата за Атлантида. Пакетна цена от € 289 / 565 лева на човек.

 

 

виж повече »

 


 

 

 

Екскурзия остров МиконосОстров Миконос - директен чартърен полет  няма места по програмата

27 септември - 30 септември 2014  / 3 нощувки

 

Остров Миконос е сред най-желаните туристически дестинации в света. Въпреки идиличното си и привидно спокойно излъчване, Миконос пленява гостите си с едно неподозирано лудешко приключение – магично и магнетично като самия него. Сред пътешествениците е известен като парти-острова на Гърция, достойна конкуренция на остров Ибиса в Испания. Ако трябва да опишем Миконос с едно изречение, то вероятно бихме се съгласили с думите на поета: „Миконос се намира точно в центъра на Егейско море, така че всеки наоколо да го вижда и да се удивлява от онова, което вижда”. Пакетна цена от € 269 / 526 лева на човек.

 

 

виж повече »

 


 

 

 

Екскурзия остров РодосОстров Родос - директен чартърен полет няма места по програмата

21 септември - 24 септември 2014  / 3 нощувки

 

Остров Родос е на 18 километра западно от Турция, между континентална Гърция и остров Кипър. Исторически островът е известен с Родоския колос, едно от Седемте чудеса на света. Средновековният град е включен в списъка на световното културно и природно наследство на ЮНЕСКО. Важни паметници са Акропола в Линдос, Акропола в град Родос, древните градове Ялисос, Камирос, археологическия музей, губернаторския дворец, средновековния град Родос, пощата в град Родос и приюта Света Екатерина, венецианските замъци край Монолитос и край Критиния. Пакетна цена от € 299 / 585 лева на човек.

 

 

виж повече »

 


 

 

 

»    Тоскана  - слънце, вино и замъци обновена 09.2015

Този сайт използва бисквитки, за да може да функционира. Бисквитките правят употребата му технически възможна, лесна и сигурна, спомагайки различни процеси в сайта като навигиране, пренос на данни и сигурност. Бисквитките се ползват и за набавяне на обобщена и напълно анонимизирана статистическа информация за това как сайтът се ползва от потребителите – например най-разглеждани страници, брой посетители, време на зареждане на страниците и други. Тази информация ни помага за подобряване на неговата визия, съдържание и бързодействие, както и за последващо таргетиране на потребители с пригодени според техните интереси рекламни съобщения. На линка долу може да прочетете по-подробно описание за това какво са бисквитките, какви бисквитки ползваме и каква е употребата им. За да работи нашия сайт по най-добрия и адаптиран за всеки потребител начин е необходимо съгласие с бисквитките.

Този сайт използва бисквитки, за да може да функционира. Бисквитките правят употребата му технически възможна, лесна и сигурна. Ползват се и за набавяне на анонимизирана статистическа информация за това как сайтът се ползва, с цел подобряване на неговата визия, съдържание и бързодействие, както и за последващо таргетиране на потребители с адаптирани за тях рекламни съобщения. За да работи нашия сайт по най-добрия и адаптиран за всеки потребител начин е необходимо съгласие с бисквитките.

иконка иконка