Usit Colours използва бисквитки, с цел подобряване на услугата на нашите уебстраници. Ако продължите да използвате онлайн услугите ни, приемаме че сте съгласни да получавате бисквитки от уебстраниците, собственост на компанията.

Есен - Дубай и Италия

 

 

Дубай, Обединени Арабски ЕмирстваДубай 

13 ноември 2013 - 17 ноември 2013 / 4 нощувки 

02 декември 2013 - 06 декември 2013 / 4 нощувки 

 

Емирство Дубай е тържество на вечно устремената към нови хоризонти човешка фантазия над сивото и еднообразното. Модерните технологии гордо демонстрират връх в развитието си. Метал и стъкло са вплетени във вечен танц на изящество, красота и подмамващ лукс. Пакетни цени от 499 евро.

  

  

  

 

 

 

  

Римини, ИталияРимини, Италия

27 септември 2013 - 18 октомври 2013 всеки петък / 7 нощувки

Италия е дестинация, която перфектно съчетава множество обекти на световното културно и историческо наследство с безкрайни плажове. Една седмица със сигурност не би била достатъчна да се опознаят всички лица на тази страна, но програмата, която предлагаме за предстоящата пролет със сигурност е един оптимален вариант за пътуване, съчетаващ почивка край бреговете на Римини с възможност за посещение на Венеция, Флоренция, Сан Марино и Болоня. Пакетни цени от 535 евро с включени летищни такси.

 

By Stanislava Belchevaиконка иконка