Почивки чужбина - Нова година

Почивки и пътувания за Нова Година 2018
 

Мисълта за настъпването на Нова година 2018 поражда асоциации за безкрайно празнично и изпълнено с положителни емоции събитие. Понякога то изисква месеци подготовка и планиране. За да ви спестим лутането между множество варианти и оферти сме селектирали за вас специално подбрани дестинации, където със сигурност ще усетите тръпката от новото, интересното, любопитното и задължително запомнящото се. Започнете 2018 на красиво място и внесете много цвят в ежедневието си.

 

 

 • Ankora , Хотел 3* , Прага

  Тип Оферта:

  Новогодишна самолетна програма до Прага с 4 нощувки и включени летищни такси.

   

  Хотелът:

  Хотел Ankora е разположен в сърцето на Прага, само на 10 минути пеша от площад Венцеслас и Стария градски площад. Всички стаи в хотела имат климатик и централно отопление, а някои разполагат с тераса с изглед към града. Хотелът предлага на своите гости комфортно и тихо настаняване в центъра на Прага.

  Цена на човек от: € 573

За да направим вашето преживяване на нашия сайт по-приятно и ползотворно, да изпращаме специални промоции и съобщения, според вашите интереси, ние ползваме бисквитки.


Можете да прочетете подробно описание на бисквитките, които ползваме и да прецените дали да се съгласите или да се откажете от тях. Второто няма да ограничи ползването на сайта ни, но ще прекрати възможността да бъдете информирани в рекламните канали за оферти към които бихте имали интерес.

иконка иконка