Usit Colours използва бисквитки, с цел подобряване на услугата на нашите уебстраници. Ако продължите да използвате онлайн услугите ни, приемаме че сте съгласни да получавате бисквитки от уебстраниците, собственост на компанията.

Почивки чужбина - Нова година

Почивки и пътувания за Нова Година 2018
 

Мисълта за настъпването на Нова година 2018 поражда асоциации за безкрайно празнично и изпълнено с положителни емоции събитие. Понякога то изисква месеци подготовка и планиране. За да ви спестим лутането между множество варианти и оферти сме селектирали за вас специално подбрани дестинации, където със сигурност ще усетите тръпката от новото, интересното, любопитното и задължително запомнящото се. Започнете 2018 на красиво място и внесете много цвят в ежедневието си.

 

 

 • Secret Paradise (ex. Mykonos Paradise) , Хотел 3* , Касандра

  Тип Оферта:

  Пакетна оферта за 3 нощувки за Нова година в Гърция със собствен транспорт.

   

  Хотелът:

  Хотел Secret Paradise се намира в Касандра , Халкидики в област, наречена Неа Каликратия . Тя е идеална дестинация , тъй като е само на 35 км от центъра на Солун и само на 300м от плажа .

  Цена на човек от: € 143

 • Olympus Thea , Хотел 4* , Олимпийска ривиера

  Тип Оферта:

  Пакетна оферта за 3 нощувки за Нова година в Гърция със собствен транспорт.

   

  Хотелът:

  Хотел Olympus Thea е разположен на пътя Солун-Атина, точно преди Темпи, в непосредствена близост до крайбрежното градче Платамон. От панорамната му външна тераса се разкрива прекрасна гледка към старинен замък от една страна и морската шир от друга.

  Цена на човек от: € 148

 • Mediterranean Princess , Хотел 4* , Олимпийска ривиера

  Тип Оферта:

  Пакетна оферта за 3 нощувки за Нова година в Гърция със собствен транспорт. Ранни записвания за всички резерваци направени до 15.12.2017.

   

  Хотелът:

  Хотел Mediterranean Princess 4* е разположен на 120 метра от плажа и на 400 метра от курортното селище Паралия Катерини. Предлага на своите гости разнообразие от удобства за тези, които искат да съчетаят прятния престой с предимствата на един четири звезден хотел.

  Цена на човек от: € 184

 • Danai , Хотел 4* , Олимпийска ривиера

  Тип Оферта:

  Пакетна оферта за 3 нощувки за Нова година в Гърция със собствен транспорт. Ранни записвания за всички резерваци направени до 20.11.2017.

   

  Хотелът:

  Хотел Danai Hotel & Spa отваря врати за първите си гости през 2010 година и към момента е сред най-препоръчваните и предпочитани хотели за почивка край пясъчните плажове на Олимпийска ривиера.

  Цена на човек от: € 184

 • Dion Palace , Хотел 4* , Олимпийска ривиера

  Тип Оферта:

  Пакетна оферта за 3 нощувки за Нова година в Гърция със собствен транспорт. Ранни записвания за всички резерваци направени до 15.12.2017.

   

  Хотелът:

  Хотел Dion Palace Beauty and Spa 5* се намира на 80 км. от Солун, съвсем близо до подножието на Олимп и до античното селище Дион, чието име гордо носи. Напълно реновиран преди два сезона и разположен сред голяма градина, непосредствено до широка пясъчна ивица.

  Цена на човек от: € 200

 • Lucy , Хотел 5* , Кавала

  Тип Оферта:

  Пакетна оферта 3 нощувки за Нова година в Гърция със собствен транспорт.

   

  Хотелът:

  Хотелът е с дългогодишна история датираща още от 1976 година, като винаги е привличал гостите на града с изключително удобната си, но същевременно и спокойна локация. През 2007 година е завършена цялостната реновация на коплекса, след която той получава правото да се гордее с цели 5 звезди.

  Цена на човек от: € 213

Получавай пръв най-изгодните оферти