Usit Colours използва бисквитки, с цел подобряване на услугата на нашите уебстраници. Ако продължите да използвате онлайн услугите ни, приемаме че сте съгласни да получавате бисквитки от уебстраниците, собственост на компанията.

Почивки чужбина - Оферти Дубай

 • Ibis One Central , Хотел 3* , Дубай

  Тип Оферта:

  Самолетна програма до ОАЕ, Дубай с 5 нощувки и включени летищни такси. Ранни записвания за всички резерваци направени до 30.06.2017.

   

  Хотелът:

  Хотел Ibis One Central 3* предстои да бъде открит в първите дни на 2016 година. Разположен в близост до централния булевард Sheikh Zayed и метроспирката на Световния търговски център, той обещава да отговори на всички световни изисквания на качество на предлаганите хотелски услуги.

  Цена на човек от: € 536

 • Hilton Garden Al Muraqabat , Хотел 4* , Дубай

  Тип Оферта:

  Самолетна програма до ОАЕ, Дубай с 5 нощувки и включени летищни такси. 

   

  Хотелът:

  Hilton Garden Inn e сред новооткритите хотели в Емирство Дубай и покрива всички международни стандартни в категорията си, допълнени по неповторим начин с оптималната доза арабско гостоприемство.  Идеално разположен в сърцето на оживения квартал Дейра. Исторически обособената част на Дубай, Златният пазар и Пазара за подправки, Дубай МОЛ и Бурж Халифа, както и международното летище са на еднакво отстояние от хотела - около 5 км и са лесни и  бързодостъпни както с метро, така и с такси. Плажът на Джумейра е на 7 км от хотела.

  Цена на човек от: € 635

 • Emirates Grand , Хотел 4* , Дубай

  Тип Оферта:

  Самолетна програма до ОАЕ, Дубай с 5 нощувки и включени летищни такси. Ранни записвания за всички резерваци направени до 30.06.2017.

   

  Хотелът:

  Хотел Emirates Grand е удобно разположен на 5 минути пешеходно разстояние от метростанция Financial Centre. Международното летище на Дубай е на 15 минути с кола. Международният конгресен център Dubai International Convention Centre е на 5 минути с такси. Крайбрежната алея Marina Walk е на 24 километра от Emirates Grand Hotel. Търговски център Dubai Mall и небостъргачът Бурдж Халифа са на 10 минути път с кола.

  Цена на човек от: € 689

Получавай пръв най-изгодните оферти