Usit Colours използва бисквитки, с цел подобряване на услугата на нашите уебстраници. Ако продължите да използвате онлайн услугите ни, приемаме че сте съгласни да получавате бисквитки от уебстраниците, собственост на компанията.

Почивки чужбина - Оферти Италия


 

 • Marc Aurelio , Хотел 4* , Рим , 3 U

  Тип Оферта:

  Новогодишна самолетна програма до Рим с 3 нощувки и включени летищни такси. Ранни записвания за всички резерваци направени до 31.10.2016.

   

  Хотелът:

  Хотел Marc Aurelio е разположен само на 500 метра от метростанция Корнелия по червената линия на метрото, на 4 спирки от църквата Свети Петър. Той е подходящ избор за екскурзия и опознаване на Древния град, тъй като до основните забележителности на Рим като площад Испания или площад Навона се стига лесно и бързо с метрото.

  Цена на човек от: € 389

 • UNA Hotel Bologna , Хотел 4* , Болоня , 4 U

  Тип Оферта:

  Новогодишна самолетна програма до Болония с 3 нощувки и включени летищни такси. Ранни записвания за всички резерваци направени до 31.10.2016.

   

  Хотелът:

  Хотел UNA Bologna е с модерен и иновативен стил, който предлага настаняване в комфортни стаи, обзаведени с най-новите и модерни технологии. Н амира се точно срещу централната гара в Болония, в близост до историческия център. Благодарение на удобното местоположение хотелът е идеално място, както за бизнес пътувания, така и за почивка. Местата, които са с най-голям интерес сред туристите са само на няколко крачки от хотела, като: Галерията за модерно изкуство, Фонтанът на Нептун и Националната Художествена Галерия, търговските улици и най-стария университет в Европа.

  Цена на човек от: € 404

Получавай пръв най-изгодните оферти